ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 2.805 οι νεκροί - Σημαντική μείωση κρουσμάτων

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 2.805 οι νεκροί - Σημαντική μείωση κρουσμάτων

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τούρκου υπουργού Υγείας Φαχρετίν Κοτζά, 99 άτομα έχασαν τη ζωή τους από τον νέο κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο (Κυριακή 26/04) με το σύνολο των θανάτων να έχει φτάσει τις 2.805. Τα σημερινά στοιχεία σχετικά με τους θανάτους δείχνουν κάμψη ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων ήταν 2.357.

Σύμφωνα με τον τούρκο υπουργό η σημερινή ημέρα είχε τον μικρότερο αριθμό κρουσμάτων εδώ και 20 ημέρες, με 2.357. Το σύνολο από την αρχή της κρίσης ανέρχεται στα 110.130.

Επίσης ο Κοτζά ανακοίνωσε ότι 3.500 ασθενείς ανέρρωσαν το τελευταίο 24ωρο και για άλλη μια ημέρα μειώθηκε ο αριθμός των ασθενών στην εντατική.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE