ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 2.805 οι νεκροί - Σημαντική μείωση κρουσμάτων

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 2.805 οι νεκροί - Σημαντική μείωση κρουσμάτων

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τούρκου υπουργού Υγείας Φαχρετίν Κοτζά, 99 άτομα έχασαν τη ζωή τους από τον νέο κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο (Κυριακή 26/04) με το σύνολο των θανάτων να έχει φτάσει τις 2.805. Τα σημερινά στοιχεία σχετικά με τους θανάτους δείχνουν κάμψη ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων ήταν 2.357.

Σύμφωνα με τον τούρκο υπουργό η σημερινή ημέρα είχε τον μικρότερο αριθμό κρουσμάτων εδώ και 20 ημέρες, με 2.357. Το σύνολο από την αρχή της κρίσης ανέρχεται στα 110.130.

Επίσης ο Κοτζά ανακοίνωσε ότι 3.500 ασθενείς ανέρρωσαν το τελευταίο 24ωρο και για άλλη μια ημέρα μειώθηκε ο αριθμός των ασθενών στην εντατική.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE