ΕΝΤΟΝΟΣ ο Κούσιος: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν δέχεται πιέσεις από κανένα» – Τι δήλωσε για την επικείμενη άρση των περιορισμών

ΕΝΤΟΝΟΣ ο Κούσιος: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν δέχεται πιέσεις από κανένα» – Τι δήλωσε για την επικείμενη άρση των περιορισμών

Έντονος ήταν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, σε σχέση με την στρατηγική της κυβέρνησης για επανεκκίνηση της οικονομίας και την συνεπακόλουθη χαλάρωση των μέτρων.

Μετά και πολλά δημοσιεύματα που αφορούσαν κυρίως δηλώσεις επιχειρηματικών και εκκλησιαστικών κύκλων, που κινούνταν σε μία κατεύθυνση για ώθηση για γρηγορότερη άρση περιορισμών, ο κ. Κούσιος επισήμανε στο Κρατικό Ραδιόφωνο και στον Alpha Κύπρου ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν δέχεται πιέσεις από κανένα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ‘δεν πρόκειται να υποκύψει σε πιέσεις συνδικαλιστικών οργανώσεων, οικονομικών παραγόντων και επαγγελματικών φορέων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας’.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline…

The post ΕΝΤΟΝΟΣ ο Κούσιος: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν δέχεται πιέσεις από κανένα» – Τι δήλωσε για την επικείμενη άρση των περιορισμών appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE