ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 8 μέρες κράτηση σε 22χρονο για κατοχή 'ακατάλληλου υλικού' ανηλίκων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 8 μέρες κράτηση σε 22χρονο για κατοχή 'ακατάλληλου υλικού' ανηλίκων

Οκταήμερη κράτηση σε 22χρονο σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε την Κυριακή (3/5) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 22χρονου, που συνελήφθη το Σάββατο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 22χρονος συνελήφθη το Σάββατο (2/5), αφού μετά από εξετάσεις που έγιναν από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το Δικανικό Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Δεδομένων, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 20 αρχεία βίντεο με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Την υπόθεση διερευνά το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προστίθεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη - Στο επίκεντρο η επανέναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη - Στο επίκεντρο η επανέναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει της απογευματινής κοινής συνάντησης του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE