ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι Κυπριακοί… πόντοι του Παναθηναϊκού στη «μάχη» παραμονής του Ζαχίντ

Οι Κυπριακοί… πόντοι του Παναθηναϊκού στη «μάχη» παραμονής του Ζαχίντ

Τι είναι αυτό που αναγνωρίζουν στον ΑΠΟΕΛ και μετράει θετικά για τον Παναθηναϊκό στην υπόθεση του Νορβηγού μέσου και της προσπάθειας να συνεχίσει (αμετάθετος) στο Κορωπί;

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα από την ελλαδική ιστοσελίδα sdna.gr, που όπως αναφέρει, έκανε ρεπορτάζ στο… «νησί της Αφροδίτης» (ναι, την Κύπρο εννοεί) κι έχει όλες τις λεπτομέρειες:

“Η αλήθεια είναι πως έτσι και περνούσε αποκλειστικά και μόνο απ΄το χέρι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» θα΄χαν σπεύσει να «δέσουν»…χθες τον Γκίας Ζαχίντ στο Κορωπί. Έλα όμως που δεν περνά.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε απλά και μόνο με έναν ποιοτικό παίκτη που ξεχωρίζει στο φετινό ρόστερ του «τριφυλλιού», αλλά κάτι πολύ περισσότερο.

Έναν ποδοσφαιριστή – «κλειδί», ή για να το γράψουμε διαφορετικά έναν παίκτη – «βαρόμετρο» για τις στροφές του Παναθηναϊκού στο χορτάρι που όσες φορές έλειψε από την ενδεκάδα η απουσία του…πόνεσε τους «πράσινους» κι άφησε τα σημάδια της.

Έτσι όπως έχουν τα (συμβολαιογραφικά) δεδομένα στην υπόθεση του Νορβηγού μέσου, η παραμονή του στο Κορωπί εν όψει και της νέας σεζόν είναι ακατόρθωτη.

Βλέπετε, η ρήτρα της εξαγοράς των δικαιωμάτων (1,6 εκατ. ευρώ) κυμαίνεται σε επίπεδα που ο Παναθηναϊκός δεν πληρώνει εν έτει 2020.

Όχι μόνο για τον Ζαχίντ, αλλά για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, όποιος κι είναι αυτός, όπως κι αν λέγεται.

Η ελπίδα ωστόσο, πεθαίνει πάντα τελευταία.

Και ο Τσάβι Ρόκα δεν σκοπεύει να πατήσει delete στην υπόθεση Ζαχίντ πριν από την κουβέντα που σχεδιάζει να΄χει με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, σχετικά με το μέλλον του 25χρονου ποδοσφαιριστή κι ενώ μέχρι πρότινος (κι εν μέσω πανδημίας) ο πρόεδρος των «γαλαζοκίτρινων», Πρόδρομος Πετρίδης, επί της ουσίας άφηνε – μιλώντας στο SDNA – ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό.

Κι ένα από τα «όπλα» του στις επερχόμενες επαφές με την κυπριακή ομάδα, είναι η οικονομική συνέπεια που έδειξαν οι «πράσινοι» από την στιγμή που συμφώνησαν με τον ΑΠΟΕΛ για τον ετήσιο δανεισμό του.

Στην ομάδα της Λευκωσίας έχουν να λένε πως ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτα σωστός στις οικονομικές υποχρεώσεις του και χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση.

Κι αυτό ασφαλώς είναι κάτι που και μετράει και θα λάβουν σοβαρά υπόψιν στον ΑΠΟΕΛ και δύναται να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του Τσάβι Ρόκα να καταφέρει να πετύχει μια συμφωνία «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα του «τριφυλλιού» για το…δέσιμο του Ζαχίντ στο Κορωπί”.

The post Οι Κυπριακοί… πόντοι του Παναθηναϊκού στη «μάχη» παραμονής του Ζαχίντ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top