ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Partners VMLY&R συνεχίζει τις Game Changing Ideas εν μέσω κρίσης με τα home-videos “COVID -19 / Truths from insightful leaders”

Η Partners VMLY&R συνεχίζει τις Game Changing Ideas εν μέσω κρίσης με τα home-videos “COVID -19 / Truths from insightful leaders”

O παγκόσμιος αντίκτυπος του COVID-19 αναμφισβήτητα έχει αγγίξει σχεδόν όλες τις βιομηχανίες και τους ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Ο επιχειρηματικός κόσμος αντιμετωπίζει οικονομικές και επιχειρησιακές προκλήσεις, το κοινό υιοθετεί νέες ρουτίνες και κάνει διαφορετικές επιλογές, ενώ η επικοινωνία αλλάζει μορφή. Η Partners VMLY&R θέλησε να μελετήσει αλλά και να μοιραστεί με την επιχειρηματική κοινότητα το τι έχουν να πουν οι εμπνευσμένοι ηγέτες της τοπικής αγοράς για αυτό.

Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορούν και κλέβουν τις εντυπώσεις τα νέα homevideos “COVID – 19 / Truths from insightful leaders” , θέλοντας να διερευνήσουν και να αναλύσουν τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας με μια άλλη ματιά. Οι leaders της τοπικής αγοράς απαντούν σε 5 hot ερωτήσεις, δίνοντας insights στο πως έχει επηρεάσει τον κάθε οργανισμό ή επιχείρηση η πανδημία που διανύουμε, πως κατάφεραν να ελιχθούν, να απαντήσουν στις νέες προκλήσεις, να βρουν τις ευκαιρίες μέσα από αυτή αλλά και πως μπορεί να μοιάζει το αύριο.

Πρώτος απάντησε στις ερωτήσεις ο CEO της Cyta, Αντρέας Νεοκλέους, που μίλησε για τη νέα πραγματικότητα που είναι μόνο μερικές αποφάσεις μακριά. Οι ηλεκτρονικές υπογραφές, η διαδικτυακή εξυπηρέτηση αλλά και οι νέες τάσεις αναλύονται από τον κ. Νεοκλέους.
Στα επεισόδια που ακολουθούν αναπτύσσουν τις ιδέες και απόψεις τους σημαντικοί leaders όπως ο Μιχάλης Μιλτιάδους CEO του American Academy Larnaca, o Λούης Ποχάνης Executive Chairman της EuroLife και Γενικές Ασφάλειες Κύπρου , ο Δημήτρης Αλετράρης CEO της ΟΠΑΠ Κύπρου κ.α.

Βρείτε κάθε εβδομάδα περισσότερα home-videos powered by Partners, στο https://partners.vmlyr.com/covid-19-truths-from-insightful-leaders-powered-by-partners/


Ακολουθούν τα links από videos που έχουν κυκλοφορήσει:
Episode 1: https://www.youtube.com/watch?v=TVCZJiBhqak
Episode 2: https://www.youtube.com/watch?v=PAt7sRgdMyk
Episode 3: https://www.youtube.com/watch?v=V6dd5JqWg94

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top