COVID-19, ΠΔΠ, ΑΟΖ, θέματα ΕΕ συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου και Ολλανδίας

COVID-19, ΠΔΠ, ΑΟΖ, θέματα ΕΕ συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου και Ολλανδίας

Η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, οι πρόσφατες εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ και θέματα που αφορούν την ΕΕ, περιλαμβανομένης της συνεργασίας σε ό,τι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους συνομιλίας οι Υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου και Ολλανδίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και Έλμαρ Μπροκ.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, o κ. Χριστοδουλίδης είχε μια εποικοδομητική "και όπως πάντα θετική ανταλλαγή απόψεων" κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τον Ολλανδό ομόλογό του, κατά την οποία συζήτησαν μεταξύ άλλων για την αντιμετώπιση του COVID-19, το ΠΔΠ, τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΑΟΖ,  και τις υποθέσεις της ΕΕ, περιλαμβανομένης της συνεργασίας στα ανθρώπινα δικαιώματα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE