ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προς μετονομασία του Αθλητικού Κέντρου Γλ. Κληρίδης στον Αγρό

Προς μετονομασία του Αθλητικού Κέντρου Γλ. Κληρίδης στον Αγρό

Τα επόμενα βήματα σχετικά με τις μισθώσεις υπηρεσιών συμβούλων για τη μετονομασία και αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου  «ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ» στον Αγρό, σε «Κέντρο Άθλησης, Ευρωστίας, Έρευνας και Αποκατάστασης», όπως προκύπτει μέσα από το σχέδιο ΑΤΛΑΣ, συζήτησαν σε πρόσφατη συνάντησή τους ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων Κώστας Χαμπιαούρης.

 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΚΟΑ το σχέδιο οποίο έχει εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 12/7/2019.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι προμελέτες για επιλογή συμβούλων ετοιμάστηκαν και στάλθηκαν από το Γραφείο του Επιτρόπου στον ΚΟΑ, οι οποίες αξιολογούνται από την υπηρεσία και σύντομα θα τεθούν ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.
 
Στη συνάντηση εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης τα μέλη ΔΣ Παναγιώτης Τρισόκκας & Ανδρόνικος Ανδρονίκου, η υπεύθυνη συντήρησης αθλητικών χώρων Πασχαλίνα Μαγνήτη και ο λειτουργός Ανδρέας Μαρκίδης,  ενώ η Γενική Διευθύντρια Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη συμμετείχε στη συζήτηση  μέσω τηλεδιάσκεψης. Τον Επίτροπο συνόδευε ο λειτουργός του γραφείου του Γιώργος Πιττάλης.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top