ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Θλίψη στην κυπριακή παροικία - Πέθανε από κορωνοϊό ο Πρόεδρος της Κυπριακής Αδελφότητας Καϊρου

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Θλίψη στην κυπριακή παροικία - Πέθανε από κορωνοϊό ο Πρόεδρος της Κυπριακής Αδελφότητας Καϊρου

Πέθανε σήμερα Πέμπτη (14/05) τα ξημερώματα από επιπλοκές του κορωνοϊού ο Πρόεδρος της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου, Ανδρέας Μαυρομάτης.

Τα συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, μετέφερε στην οικογένειά του ο Επίτροπος για τους Αποδήμους Φώτης Φωτίου, μιλώντας για το μεγάλο έργο που προσέφερε μέσα από την κυπριακή αδελφότητα ο Αντρέας Μαυρομάτης.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου, γεννημένος στο Κάιρο και καταγόμενος από την ευρύτερη περιοχή της Λάρνακας, πετυχημένος Αιγυπτιώτης επιχειρηματίας, νικήθηκε από τον κορωνοϊό σε ηλικία 66 ετών σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Καΐρου, αφήνοντας πίσω την οικογένειά του, τη σύζυγό του Σταματία και τους τρεις γιους του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.