ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κύπριος επιθετικός μίλησε για τις επαφές για το θέμα παραμονής του, αλλά και προτάσεις από άλλες ομάδες που έχει

Ο Κύπριος επιθετικός μίλησε για τις επαφές για το θέμα παραμονής του, αλλά και προτάσεις από άλλες ομάδες που έχει

Ο Κύπριος επιθετικός του Ερμή Αραδίππου, Ανδρέας Παπαθανασίου, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (20-05-2020) στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την άνοδο του Ερμή: «Ο Ερμής είχε στόχο την άνοδο από την αρχή. Έγινε με αυτό τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε δεν μπρορούμε να κάνουμε κατί, μπορεί ν’ αδικούνται κάποιες ομάδες είναι κρίμα που δεν κρίθηκαν όλα στο γήπεδό, όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο…».

Συνεχίζεις στον Ερμή; «Δεν ξέρω αν θα παραμείνω στην ομάδα, είναι νωρίς αν και θα ήθελα να μείνω και να ολοκληρωσω την καριέρα μου στον Ερμή, είναι η ομάδα που ξεκίνησα και επιθυμώ να συνεχίσω και την νέα χρονιά. Δεν ξέρω αν θα είναι η τελευταία μου σεζόν, νομίζω αντέχω ακόμα».

Υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες; «Προτάσεις έχω, όμως, περιμένω να μιλήσω πρώτα με τον Ερμή, θέλω να μείνω στην ομάδα, είμαι από την Αραδίππο και προέρχομαι από τις Ακαδημίες της. Δεν εξαρτάται από μένα. Θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Α’ κατηγορία με τον Ερμή».

Έγιναν επαφές για παραμονή; «Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις μέσω τηλεφώνουν, όμως, δεν καταλήξαμε ακόμα. Δύσκολα μιλάμε αυτές τις μέρες. Θα δούμε υπάρχει χρόνος. Λόγω της κατάστασης δεν υπάρχει βιασύνη».

Πως βίωσες την κατάσταση με τον κορωνοϊό; «Ήταν πολύ δύσκολα με την όλη κατάσταση προσπαθούσαμε από το σπίτι, όμως, δεν ήταν εύκολο. Ακολουθούσαμε τις οδηγίες και το πρόγραμμα από το σπίτι αλλά δεν ήταν το ίδιο».

Αυτό πιστεύεις θα στοιχίσει σε ποδοσφαιριστές; «Σίγουρα θα στοιχίσει αρκετά, όμως, υπάρχει χρόνος κι εύκολα δύσκολα θα επιστρέψουν όλοι σε κανονικούς ρυθμούς».

Θα ήθελες να συνεχιστεί το πρωτάθλημα; «Ήθελα όπως όλοι, είναι και το οικονομικό είναι πολύ δύσκολο έξι μήνες να μην έχει εισόδημα. Όμως, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊο δεν μπορούσαμε… Ισως να μην πήγαινα να παίξω αν συνεχιζόταν. Έχουμε οικογένεια, παιδιά γονείς…Στην Αραδίπου μας έβγαλαν το όνομα. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Δόξα τω Θεό δουλευει η γυναίκα. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες με ποδοσφαιριστές που έχουν ενοίκια και άλλα έξοδα και δεν έχουν άλλα στηρίγματα, όπως, οι γονείς για να στηρίξουν και να δίνουν λεφτά».

The post Ο Κύπριος επιθετικός μίλησε για τις επαφές για το θέμα παραμονής του, αλλά και προτάσεις από άλλες ομάδες που έχει appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top