ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το «καρφί» του Πρόσεκ για τη διακοπή, το συμβόλαιο του, την αποζημίωση της ΑΕΛ και για… Ομόνοια

Το «καρφί» του Πρόσεκ για τη διακοπή, το συμβόλαιο του, την αποζημίωση της ΑΕΛ και για… Ομόνοια

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα weszlo.com, παραχώρησε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Πάτρικ Πρόσεκ, ο οποίος μίλησε για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, για την οικονομική κατάσταση της ΑΕΛ, για το συμβόλαιο του με τη Λεμεσιανή ομάδα, αλλά και… για την Ομόνοια.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον λόγο που δεν επανάρχισε το πρωτάθλημα:

“Θα ήθελα να ξέρω κι εγώ τον λόγο (σσ. γέλια). Δεν ξέρω ποιοι ήταν οι ακριβείς λόγοι που αποφάσισαν να μην συνεχίσουμε να παίζουμε. Έγιναν πολλές συζητήσεις γι΄ αυτό το θέμα, οι αρμόδιοι έκαναν αρκετές συναντήσεις και ψήφισαν, με την κάθε πλευρά να παρουσιάζει τις απόψεις της. Αυτό διήρκεσε μερικές εβδομάδες και τελικά την περασμένη Παρασκευή αποφάσισαν ότι τελείωσε οριστικά και άδοξα η φετινή σεζόν.

Η όλη κατάσταση ήταν συνέχεια στο 50-50. Μερικές ομάδες ήθελαν να παίξουν και άλλες όχι, ενώ κάποιες άλλαξαν γνώμη. Ήταν δύσκολο να πάρουμε συγκεκριμένες πληροφορίες. Προπονούμασταν από την περασμένη εβδομάδα σε μικρά γκρουπ, τέσσερις παίκτες και ένας προπονητής. Δεν συναντήσαμε τους υπόλοιπους συναδέλφους μας, αφού μόνο αυτοί που προπονούμασταν μαζί, μπορούσαν να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο. Οι υπόλοιποι τέσσερις που θα έκαναν προπόνηση μετά, έπρεπε να περιμένουν έξω από το γήπεδο”.

Για το αν η Ομόνοια στέφθηκε πρωταθλήτρια ή όχι:

“Μίλησα με ένα φίλο σήμερα που μου είπε ότι η Ομόνοια πήρε το πρωτάθλημα και θα πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ και είδα κάποιες αναρτήσεις που τους έλεγαν συγχαρητήρια”.

Για την ΑΕΛ και την αποζημίωση που θα πάρει:

“Είχαμε μπροστά μας τα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο νικητής του θεσμού θα έπαιζε επίσης στην Ευρώπη, οπότε λόγω του ότι διακόπηκε η σεζόν, θα πάρουμε χρηματική αποζημίωση. Ένα ποσοστό από ότι θα παίρναμε, αν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Επίσης, η ομάδα θα πάρει ακόμη ένα ποσό από τις ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη και το ποσό αυτό εξαρτάται από το πόσο μακριά θα φτάσουν. Θα πάρει και η ΑΕΚ που ήταν στην 5η θέση χρήματα, επειδή δεν της επιτράπηκε να παλέψει για την τετράδα, λόγω της διακοπής”.

Για την οικονομική κατάσταση της ΑΕΛ:

“Πληρωθήκαμε μέχρι τον Φεβρουάριο και θα υπογράψουμε συμφωνητικά, όπου θα χαρίζουμε μέρος του μισθού μας για τους μήνες Μάρτη, Απρίλη και Μάη. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο έτσι κι αλλιώς δεν θα πληρωνόμασταν, επειδή στην Κύπρο τα συμβόλαια για μισθούς είναι για δέκα μήνες”.

Για το συμβόλαιο του:

“Το συμβόλαιο είναι δεσμευτικό για μένα, αλλά μέχρι στιγμής όλοι στην ομάδα περιμένουν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα, όπως πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν, αν θα μπορούν οι ξένοι να πάνε στις χώρες τους και τι θα γίνει με την καραντίνα. Επίσης, δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος και πως θα είναι η αγορά. Είναι πολλά τα άγνωστα πράγματα ακόμη”.

The post Το «καρφί» του Πρόσεκ για τη διακοπή, το συμβόλαιο του, την αποζημίωση της ΑΕΛ και για… Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top