ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΚΟΝΤΑΛ για διακοπή: «Υπήρξε μεγάλη πίεση από τους προέδρους των συλλόγων»

ΓΚΟΝΤΑΛ για διακοπή: «Υπήρξε μεγάλη πίεση από τους προέδρους των συλλόγων»

O Mπόρις Γκοντάλ, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τη διακοπή του πρωταθλήματος για το μέλλον του και για την παρουσία του.

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η κυβέρνηση άναψε το «πράσινο φως» για να επαναρχίσει το πρωτάθλημα, ωστόσο η ΚΟΠ το διέκοψε.

Αναλυτικά: 

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Λάβαμε άσχημα νέα. Ελπίζαμε ότι θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα, αφού η Κύπρος είχε από τους καλύτερους αριθμούς στην Ευρώπη στο θέμα κορωνοϊού. Η κυβέρνηση έδωσε το εντάξει για τη διεξαγωγή, αλλά η ομοσπονδία άναψε κόκκινο φως. Προφανώς υπήρξε μεγάλη πίεση από τους προέδρους των συλλόγων, αφού οι περισσότεροι ήταν υπέρ του τερματισμού της σεζόν».

Για την παρουσία: «Εγώ ήθελα να παίξω, αλλά ο τραυματισμός μου δεν μου το επέτρεψε. Είμαι ένας από τους παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθηθούν από τη διακοπή για να επιστρέψω υγιής. Οι αγώνες σταμάτησαν και τώρα συνεχίζω για να είμαι έτοιμος στην επόμενη σεζόν».

Για τη νέα σεζόν και τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια: «Η ΑΕΚ και εμείς δεν θα παίξουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Ομόνοια με τον Χούμποτσαν θα πάει Τσάμπιονς Λιγκ, η Ανόρθωση με Ντούρις, ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας πάνε Γιουρόπα Λιγκ. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τις ημερομηνίες για την προετοιμασία. Στην Κύπρο έχει αρκετή ζέστη, τα οικονομικά έχουν μειωθεί και οι ομάδες πιθανόν να μην πάνε Αυστρία ή Βουλγαρία ή σε άλλη χώρα για προετοιμασία. Αυτό το καλοκαίρι είναι λίγο περίπλοκο».

Για το τι θα γίνει με το μέλλον του: «Έμαθα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος στο ποδόσφαιρο. Κάτι που ισχύει σήμερα, μπορεί να μην ισχύει αύριο. Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ για ακόμα ένα χρόνο και θα δούμε τι θα φέρουν οι επόμενες βδομάδες. Ακόμα και βασικοί παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους, θα είναι δύσκολο να ανανεώσουν».

Για το περιστατικό με τον Νιλς Τεϊσέιρα: «Παραδόξως, επιτρέπεται να βρίσκεσαι στη θάλασσα και να περπατάς, αλλά εξακολουθεί να απαγορεύεται η ξαπλώστρα και η ομπρέλα. Ο Νιλς Τεϊσέιρα ο συμπαίκτης μου, απολάμβανε τον ήλιο με τον γιο του και η αστυνομία τους τιμώρησε με 300 ευρώ».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα

The post ΓΚΟΝΤΑΛ για διακοπή: «Υπήρξε μεγάλη πίεση από τους προέδρους των συλλόγων» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top