ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμάζει το πρώτο «μπαμ» με Ζαχά!

Ετοιμάζει το πρώτο «μπαμ» με Ζαχά!

Πρώτος- πρώτος στη μεταγραφική λίστα της Νιούκαστλ, ενόψει του καλοκαιριού που έρχεται, φαίνεται πως είναι ο εξτρέμ της Κρίσταλ Πάλας, Γουιλφρίντ Ζαχά.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γουιλφρίντ Ζαχά έφτασε μία ανάσα από την Άρσεναλ. Οι συζητήσεις με τις δύο πλευρές ήταν κάτι παραπάνω από προχωρημένες. Ωστόσο, το deal δεν συνέβη ποτέ. Ο Ιβοριανός εξτρέμ έμεινε στην Κρίσταλ Πάλας, ενώ οι “κανονιέρηδες” προχώρησαν στην απόκτηση του Νικολά Πεπέ.

Ο καιρός πέρασε. Όμως, ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει πώς και πώς να φύγει από τους “αετούς” του Λονδίνου. Και κάπου εδώ έρχεται η Νιούκαστλ. Οι “καρακάξες” έχουν μεγάλα πλάνα για το μέλλον. Και αυτό δεν είναι τόσο μακρινό όσο πιστεύουν οι πιο πολλοί.

Η αγγλική ομάδα θέλει να κάνει δυνατές μεταγραφές. Κινήσεις όχι μόνο εντυπωσιασμού, αλλά και με νόημα. Γι’ αυτό το λόγο και ο Ζαχά είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα, ενόψει του καλοκαιριού. Μία κίνηση που αν γίνει τότε θα ανεβάσει τους “μελανόλευκους” επίπεδο.

Ωστόσο, η μεταγραφή του Ζαχά αν συμβεί δεν θα συμβεί εύκολα. Οι άνθρωποι της Νιούκαστλ ξέρουν ότι για να τον φέρουν στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” θα πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Πέρυσι η Άρσεναλ δίστασε. Μιας και οι διοικούντες την Κρίσταλ Πάλας ζήτησαν τον… ουρανό με τ’ άστρα.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ήθελαν να δουν στα γραφεία τους πρόταση που να φτάνει ή να ξεπερνάει τα 80 εκατομμύρια λίρες. Οι “κανονιέρηδες” δεν το έκαναν αυτό και εν τέλει έμειναν στα λόγια. Παρόλα αυτά η Νιούκαστλ φέτος δείχνει να θέλει να γίνει από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Οπότε δεν αποκλείεται να δούμε πολλά και διαφορετικά “μπαμ”. Όπως επίσης δεν πρέπει να αποκλείεται ότι το πρώτο ενδέχεται να είναι ο ταλαντούχος εξτρέμ που θέλει και πάλι να επιστρέψει σε μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Πρέμιερ Λιγκ και θα έχει τη δυνατότητα να του δώσει τη χαρά κάποιου τίτλου. Είτε μικρού, είτε μεγάλου.

Για να δούμε τι θα δούμε από τη Νιούκαστλ στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Ετοιμάζει το πρώτο «μπαμ» με Ζαχά! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top