Ο Πούμπουρας επέστρεψε με φάρσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Πως αντέδρασε η παρουσιάστρια – VIDEO

Ο Πούμπουρας επέστρεψε με φάρσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Πως αντέδρασε η παρουσιάστρια  – VIDEO

Στις γνώριμες φάρσες του ΑΝΤ1 επέστρεψε, ο Σάββας Πούμπουρας του οποίου και έπεσε… θύμα, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η νεαρή συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στο “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε, όπως κάθε άλλο θύμα του παρουσιαστή του “Best Friend’s Fear”, στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Ή μήπως όχι;

Η νεαρή συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στο “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε, όπως κάθε άλλο θύμα του παρουσιαστή του “Best Friend’s Fear”, στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Ή μήπως όχι;

Πιο συγκεκριμένα, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο της εκπομπής, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε μία εταιρεία επίπλων η οποία και την είχε επιλέξει για να διαφημίσει τα προϊόντα της στο Ίντερνετ.

Η Ευρυδίκη βρέθηκε εκεί μαζί με τον καλό της φίλο, Γιάννη Κρικρή για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με τον σκηνοθέτη και παραγωγό του διαφημιστικού.

Μόλις η ροή της φάρσας άρχισε να… ξεφεύγει και στο πλατό εισέβαλε ο Σάββας Πούμπουρας, η όμορφη παρουσιάστρια δεν κρατήθηκε και ξέσπασε “Ρε δεν θα προλάβεις να δεις την κόρη σου, το καταλαβαίνεις;”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE