Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο Νο27 τενίστας του κόσμου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο Νο27 τενίστας του κόσμου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι συνελήφθη από τις αρχές της Γεωργίας, με κατηγορίες για χρήση σωματικής βίας στην πρώην σύζυγό του, μπροστά στο παιδί τους.

Στο δικαστήριο θα οδηγηθεί αργότερα μέσα στη χρονιά ο Νο27 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Νικολόζ Μπασιλασβίλι. Ο Γεωργιανός αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, μιας και όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από τη χώρα, συνελήφθη από τις Αστυνομικές Αρχές μετά από καταγγελίες της πρώην συζύγου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γεωργιανός συνελήφθη στις 22 Μαΐου, μια ημέρα μετά την επίθεση που έκανε στην πρώην σύζυγό του στην Τυφλίδα. Η εισαγγελική έρευνα ήδη ξεκίνησε ενόψει του δικαστηρίου, με τον Μπασιλασβίλι να πληρώνει εγγύηση ύψους 30.000$ για να παραμείνει εκτός φυλακής, μέχρι να διεξαχθεί το δικαστήριο.

Ο 28χρονος τενίστας, πρώην Νο16 του κόσμου και κάτοχος τριών ΑΤΡ τίτλων, αρνείται κάθε κατηγορία, όμως από ότι φαίνεται τα πράγματα δεν είναι με το μέρος του. Αν αποδειχθεί ένοχος πάντως, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 1-3 ετών.

Δείτε φωτογραφία που τραβήχτηκε στο κρατητήριο:

Πηγή: Sport24.gr

The post Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο Νο27 τενίστας του κόσμου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Ολοκληρώθηκε η διμερής συνάντηση ΠτΔ με ΓΓ ΟΗΕ ενόψει της Ολομέλειας

Πενταμερής: Ολοκληρώθηκε η διμερής συνάντηση ΠτΔ με ΓΓ ΟΗΕ ενόψει της Ολομέλειας

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα Κύπρου) η διμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, ενόψει της Ολομέλειας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που αναμένεται να αρχίσει ακολούθως.

BEST OF TOTHEMAONLINE