Συνεχίζεται η δράση στην Μπουντεσλίγκα – Από πoια κανάλια θα δούμε τις αναμετρήσεις

Συνεχίζεται η δράση στην Μπουντεσλίγκα – Από πoια κανάλια θα δούμε τις αναμετρήσεις

Με 5 αγώνες συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Γερμανία για την 28η στροφή του πρωταθλήματος.

Στις 19:30, η Λειψία φιλοξενεί τη Χέρτα Βερολίνου με τους γηπεδούχους να θέλουν το τρίποντο για να πιάσουν τη δεύτερη Ντόρτμουντ μετά την ήττα από την Μπάγερν.

Το «κυρίως πιάτο» σερβίρεται στις 21:30 με τέσσερις αναμετρήσεις. Η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται την ουραγό Πάντερμπορν και η Μάιντζ δοκιμάζεται εκτός κόντρα στη σκληροτράχηλη Ουνιόν.

Η Σάλκε ψάχνει αντίδραση μετά τις δύο ήττες απέναντι στην Φορτούνα εκτός έδρας ενώ, η Χόφενχαϊμ θα φιλοξενήσει την Κολωνία.

Από που θα δούμε τους αγώνες: 

The post Συνεχίζεται η δράση στην Μπουντεσλίγκα – Από πoια κανάλια θα δούμε τις αναμετρήσεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE