ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

sKash. Ξανά στην κορυφή της καινοτομίας!

sKash. Ξανά στην κορυφή της καινοτομίας!

Τώρα το sKash σου δίνει την ευκαιρία για άμεση ταυτοποίηση στην Κυβερνητική Πύλη «ΑΡΙΑΔΝΗ» από την άνεση του σπιτιού σου! Αν δεν είσαι ακόμη χρήστης του sKash, κατέβασέ το σε 3 λεπτά και ολοκλήρωσε την ταυτοποίησή σου! Απλά, γρήγορα και ανέπαφα!

Πριν από 2 χρόνια, όταν το sKash μπήκε στην καθημερινότητα μας, υποσχέθηκε να προσφέρει στους πελάτες του καινοτομία και τεχνολογία αιχμής που θα έφερναν την επανάσταση στις τραπεζικές μας συναλλαγές.


Σήμερα, όχι μόνο έχει τηρήσει αυτή την υπόσχεση, αλλά συνεχίζει να αποδεικνύει ότι αποτελεί μια αξιόπιστη τραπεζική λύση, η οποία χαίρει πλέον και της εμπιστοσύνης της Κυπριακής Κυβέρνησης.


Το sKash ανακοινώνει ότι ο κάθε πολίτης που είναι και χρήστης, είτε όχι του sKash μπορεί, πλέον, να ταυτοποιηθεί στην Κυβερνητική Πύλη «Αριάδνη» μέσω του smartphone του και της εφαρμογής sKash χάρη στην υπηρεσία ταυτοποίησης “Data Verification”.
Η διαδικασία αυτή έρχεται να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους χρήστες του sKash, αφού μέσα σε λίγα λεπτά και από την άνεση του χώρου τους μπορούν να ταυτοποιήσουν το προφίλ τους στην «Αριάδνη», ώστε να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (η-Υπηρεσίες) που είναι διαθέσιμες από την Κυπριακή Δημοκρατία μέσω διαδικτύου.
Για όσους δεν έχουν κατεβάσει ήδη την εφαρμογή, η διαδικασία είναι απλή. Θα χρειαστείτε ένα Smartphone με κυπριακό αριθμό, ταυτότητα και μόλις 3 λεπτά από τον χρόνο σας.


Μέσω της «Αριάδνης», οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιούν ένα σύνολο κυβερνητικών υπηρεσιών από τον καναπέ ή το γραφείο τους μέσω της οθόνης του ηλεκτρονικού υπολογιστή ή του κινητού τους, χωρίς την ταλαιπωρία της μετάβασής τους σε κυβερνητικά γραφεία και χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά.


Υπενθυμίζεται ότι sKash είχε από την αρχή δημιουργηθεί πάνω σε γερά και καινοτόμα τεχνολογικά θεμέλια, και η συμπερίληψή του στις πλατφόρμες μέσω των οποίων κάποιος πολίτης μπορεί να ταυτοποιηθεί στην «Αριάδνη» αποτελεί μια τεράστια επιβράβευση, αλλά και το επιστέγασμα των προσπαθειών του sKash για παροχή έξυπνων ψηφιακών τραπεζικών λύσεων μέσω μιας άρτιας τεχνολογικής υποδομής που έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας πολιτών στην Κύπρο.


Tο sKash δηλώνει δυναμικά παρόν στην ψηφιακή επανάσταση και υπόσχεται πως θα συνεχίσει να συμβάλλει μέσω των καινοτόμων τεχνολογικών καναλιών του στον εκσυγχρονισμό της κρατικής μηχανής, με ενδεχόμενη επέκτασή του και σε άλλους κυβερνητικούς τομείς και τμήματα του Δημοσίου με στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών.

Δες το ενημερωτικό video: https://skash.com/

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top