ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μεγαλύτερο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ του Λάρκου στην Ομόνοια ΤΩΡΑ φαίνεται…

Το μεγαλύτερο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ του Λάρκου στην Ομόνοια ΤΩΡΑ φαίνεται…

Όταν τον Ιανουάριο του 2019 η Ομόνοια ανακοίνωνε την πρόσληψη του Νεόφυτου Λάρκου στην θέση του αθλητικού διευθυντή δεν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη βάση στην οποία θα μπορούσε να δουλέψει.

Ένα χρόνο και τέσσερις μήνες αργότερα η Ομόνοια είναι μια ομάδα σωστά οργανωμένη, πήρε την πρωτιά λόγω διακοπής στο πρωτάθλημα, εκπέμπει υγεία και ηρεμία ενώ το ρόστερ της είναι καλά στελεχωμένο.

Και όχι μόνο είναι καλά στελεχωμένο αλλά για πρώτη φορά εδώ και χρόνια οι πράσινοι του Λάρκου και του Μπεργκ κατάφεραν να φτιάξουν μια καλοδουλεμένη ομάδα.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου υπάρχει ένας βασικός κορμός, στον οποίο μπορεί να στηριχθεί ο προπονητής της ομάδας (που είναι ο ίδιος με πέρσι κάτι που είναι και πάλι ασυνήθιστο). Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του Λάρκου και της επιτροπής προγραμματισμού στην Ομόνοια.

Το ρόστερ είναι καλά στελεχωμένο και δεν υπάρχει ανάγκη για πολλές αλλαγές το καλοκαίρι. Υπάρχει μια καλοδουλεμένη βάση στην οποία θα μπορέσει ο Λάρκου με λίγες… πινελιές να την ανεβάσει επίπεδο ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο… κορμός που υπάρχει στο ρόστερ

Πάμε όμως να δούμε πως διαμορφώνεται το ρόστερ της Ομόνοιας μετά την παραμονή Λούφτνερ και Χουμπότσαν αλλά και στο σενάριο που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για παραμονή Φαμπιάνο και Ακιντόλα.

Ψηφίζουν Φαμπιάνο

Όσον αφορά τους τερματοφύλακες μεγάλη είναι η πιθανότητα παραμονής του Φαμπιάνο ενώ από εκεί και πέρα όταν ξεκαθαρίσει και του Ουζόχο θα διαφανεί ποιες θα είναι οι επιλογές. Άλλωστε υπάρχουν και οι επιλογές των Παναγή (επιστρέφει και αυτός από τραυματισμό) και του Κυριακίδη.

Σταθερή η άμυνα

Στην άμυνα κρατάει Λέζιακς, Μαυρία, Λούφτνερ, Λανγκ, Χούμποτσαν και Κούσουλο για την νέα σεζόν, όπως επίσης και τους Μανρίκε και Περέιρα ενώ υπό προϋποθέσεις (εάν χρειαστεί) θα υπάρξει ενίσχυση. Επιστρέφει και ο Κατελάρης από τον δανεισμό του.

Το δίδυμο Γκόμες-Γκόμεθ και οι… άλλοι

Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο ΓκόμεςΓκόμεθ συνεχίζει, υπάρχει και ο Κούσουλος όπως επίσης και ο Ορτέγα ενώ για τα φτερά διατηρείται και εδώ ο κορμός. Μποτεάκ, Τιάγκο, Κακουλλής ενώ περιμένουν την έκβαση στην υπόθεση Ακιντόλα. Σε αυτές τις θέσεις είναι και οι επιλογές των υπολοίπων νεαρών Τζιωνή, Λοΐζου και Χαραλάμπους ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μεταγραφική ενίσχυση.

Δεν θα μείνει μόνος του ο Ματ

Για την κορυφή της επίθεσης σταθερή αξία παραμένει ο Ματ Ντάρμπισαιαρ όμως είναι μια θέση στην οποία σίγουρα θα υπάρξει ενίσχυση για το τριφύλλι αφού ο Μίκου δύσκολα θα συνεχίσει. Αξίζει να αναφερθεί πως σε αυτή την θέση αγωνίζεται και ο Κακουλλής.

The post Το μεγαλύτερο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ του Λάρκου στην Ομόνοια ΤΩΡΑ φαίνεται… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top