ΚΥΠΡΟΣ: Καταλείπει δυο κορούλες ο 38χρονος -ιδιαίτερα αγαπητός – αστυνομικός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταλείπει δυο κορούλες ο 38χρονος -ιδιαίτερα αγαπητός – αστυνομικός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τελείται την Παρασκευή (29/05) η κηδεία του ειδικού αστυφύλακα Νικόλα Λ. Πέτρου.

Ο 38χρονος που έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο (23/05) ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τους συναδέλφους του και όχι μόνο.

Μέλη του αστυνομικού σώματος έκαναν λόγο για ιδιαίτερα συνειδητοποιημένο επαγγελματία με αγάπη για το καθήκον και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Η είδηση του πρόωρου χαμού του ήταν επόμενο να βυθίσει στο πένθος τους οικείους του, αλλά και αρκετά μέλη της δύναμης.

Ο 38χρονος Πέτρου καταλείπει δυο κορούλες.

Η κηδεία του θα τελεστή από το παρεκκλήσι Χρυσοσωτήρος Ακανθούς στην Ορόκλινη και ώρα 15:00.

Στην αγγελία της κηδείας του σημειώνεται ότι η οικογένεια σεβόμενη τα διατάγματα του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό δεν θα δέχεται συλλυπητήρια.

Η έκκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές για τα παιδιά του αποβιώσαντος.

* Η κύρια φωτογραφία του δημοσιεύματος απεικονίζει το παρεκκλήσι όπου θα τελεστή η κηδεία και ανήκει στον Φ. Γεωργιάδη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.