ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβάθμιση Δικτύου Διανομής της ΑΗΚ στην Επαρχία Λεμεσού

Αναβάθμιση Δικτύου Διανομής της ΑΗΚ στην Επαρχία Λεμεσού

Στην αναβάθμιση και ενδυνάμωση του Δικτύου Μέσης Τάσης, προχωρεί η Αρχή Ηλεκτρισμού στην Επαρχία Λεμεσού, από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει την ομαλή πρόσβαση σε υποστατικά καθώς και την τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι κατασκευαστικές εργασίες, που θα αρχίσουν από την ερχόμενη Δευτέρα, αφορούν τον υποσταθμό της "Γερμασόγειας 132/11kV» και θα περιλαμβάνουν εκσκαφές και άλλες συναφείς εργασίες για την τοποθέτηση καλωδίων Διανομής, συνολικού μήκους 2600 μέτρων περίπου.  
 
Οι εργασίες θα διεξαχθούν στις οδούς Ανδοκίδος, Αμπελακίων, Ακτίνου, Βοιωτίας, Ηλιάδος, Ξενοφώντος, Αβεσσαλώμ, Περβόλας, και Ακταίου, ενώ το όλο  έργο θα πραγματοποιείται τμηματικά, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα διαμορφώνεται σε συνεργασία με  το Τμήμα Δημοσίων Έργων, τις Αρμόδιες Τοπικές Αρχές και την Αστυνομία.
 
Το πρόγραμμα εκτέλεσης των εργασιών σε επιμέρους τμήματα θα ανακοινώνεται, με γραπτή ειδοποίηση στα υποστατικά που θα επηρεάζονται ή θα γίνεται κατ΄  ιδίαν ενημέρωση (όπου είναι δυνατόν), των άμεσα επηρεαζόμενων.
 
Όπως σημειώνει η ΑΗΚ, από τις αναγκαίες αυτές εκσκαφές αναπόφευκτα θα επηρεαστεί η ομαλή πρόσβαση σε υποστατικά καθώς και η τροχαία κίνηση και για το λόγο αυτό θα υπάρχει συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τοπικές αρχές για την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας και την καλύτερη ρύθμιση της τροχαίας.
 
«Κύριο μέλημα της Αρχής Ηλεκτρισμού είναι η ολοκλήρωση του έργου με ασφάλεια το γρηγορότερο δυνατό και με τις λιγότερες επιπτώσεις για το κοινό», προστίθεται.
 
Τέλος η  Αρχή Ηλεκτρισμού απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top