ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την σκότωσε γιατί την 'αγαπούσε' -Εδώ και δυο χρόνια την παρακαλούσε να αφοσιωθεί σ΄ αυτόν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την σκότωσε γιατί την 'αγαπούσε' -Εδώ και δυο χρόνια την παρακαλούσε να αφοσιωθεί σ΄ αυτόν

Εξιχνιασθείσα θα πρέπει να θεωρείται η υπόθεση του 64χρονου και της 46χρονης που βρέθηκαν νεκροί σε διαμέρισμα της οδού Περικλέους στην Παλιά Λευκωσία.

Του Φάνη Μακρίδη

Όλα δείχνουν ότι ο άνδρας από την Ρουμανία αφαίρεσε τη ζωή της 46χρονης γυναίκας από το Βιετνάμ, λόγω των (προφανώς αρρωστημένων) αισθημάτων... αγάπης που έτρεφε γι΄ αυτήν.

Η πιο αναφορά δεν αποτελεί αυθαίρετο συμπέρασμα. Κάθε άλλο. Εκεί οδηγούν μαρτυρίες και στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μαρτυρία ο 64χρονος εδώ και δυο χρόνια προσπαθούσε να την πείσει να εγκαταλείψει το επάγγελμά της, το οποίο δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό. Η μαρτυρία αναφέρει ότι την αγάπησε και ήθελε να ζήσουν μαζί σαν κανονικό ζευγάρι.

Δεν είναι τυχαίο που συχνά της αγόραζε λουλούδια, ενώ στη σκηνή του φονικού βρέθηκε και ανθοδέσμη.

Βάσει των ενδείξεων και των μαρτυριών, ο 64χρονος και η 46χρονη είχαν έντονο καβγά το απόγευμα της Κυριακής (31/05). Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο με αποτέλεσμα ο πρώτος να της αφαιρέσει τη ζωή με μαχαίρι και εν συνεχεία να αυτοκτονήσει.

Εδώ να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε στο κορμί της πέραν των 20 μαχαιριών, ενώ ο 64χρονος περισσότερες από 15. Τα τραύματα του τελευταίου δεν ήταν τόσο βαθιά, κάτι που επιβεβαιώνει το σενάριο που τον θέλει να τα προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

Επιπλέον, η σκηνή του μακελειού στο διαμέρισμα, δεν φανερώνει ύπαρξη τρίτου προσώπου στο σημείο. Υπήρχαν αίματα παντού και σίγουρα θα έμεναν ίχνη, σε περίπτωση που βρισκόταν εκεί άλλο άτομο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top