ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει για «τράμπα» Μπερναντέσκι – Ζορζίνιο!

Πάει για «τράμπα» Μπερναντέσκι – Ζορζίνιο!

Nα συνεργαστεί ξανά με το μέσο της Τσέλσι, Ζορζίνιο, επιθυμεί ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μαουρίσιο Σάρι, ο οποίος είναι πρόθυμος να δώσει τον Μπερναντέσκι.

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μαουρίσιο Σάρι συνεργαζόταν με τον Ζορζίνιο για 4 χρόνια. Αρχικά στη Νάπολι, της τεχνική ηγεσία της οποίας ανέλαβε το 2015. Στη συνέχεια οι δυο τους βρέθηκαν στην Τσέλσι, το 2018. Έτσι, ο Σάρι επιθυμεί να συνεργαστεί για τρίτη φορά με τον Ιταλό μέσο, ο οποίος πιστεύει διαθέτει όλα όσα θέλει από τον playmaker του στη μεσαία γραμμή.

Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, η Γιουβέντους είναι πρόθυμη να παραχωρήσει έμψυχα ανταλλάγματα για να υλοποιηθεί η συμφωνία. Ειδικότερα, ο Σάρι είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Φεντερίκο Μπερναντέσκι για να αποκτήσει τον Ζορζίνιο. Ειδικότερα, ο Ιταλός κόουτς δεν είναι ευχαριστημένος από τον πρώην άσο της Φιορεντίνα, ο οποίος μέτρησε μόλις 1 γκολ και 1 ασίστ φέτος. Την ίδια ώρα ο Ζορζίνιο στη δεύτερη χρονιά του στη Τσέλσι φάνηκε να προσαρμόζεται καλύτερα. Μέτρησε, μάλιστα, 7 γκολ και 2 ασίστ σε 37 συμμετοχές.

Ο ατζέντης του Ζορζίνιο, πάντως, δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο μιλώντας στο Tuttomercatoweb: “Δε γνωρίζω αν η Γιούβε θέλει ή όχι τον Ζορζίνιο, καθώς του έχουν απομείνει 3 χρόνια στο συμβόλαιο. Θα δούμε. Είναι επαγγελματίας. Συνεπώς αν μία μεγάλη ομάδα τον καλέσει από την Ιταλία, τότε γιατί όχι;”.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, πάντως, είναι σαφές ότι τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον νυν τεχνικό της Γιουβέντους. Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή Gli Autogol μέσω του Instagram, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Σάρι, του οποίου η προπονητική εικόνα είχε φθαρεί στο νησί.

“Ο Σάρι είναι ένας υπέροχος προπονητής, απίθανος σε τακτικό επίπεδο. Προετοιμάζει κάθε λεπτομέρεια και γνωρίζει την απάντηση σε κάθε ερώτηση που θα του κάνεις” ανέφερε ο Ιταλός μέσος.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στη στιγμή που μετανιώνει περισσότερο στην καριέρα του: “Στην πρώτη μου σεζόν στη Νάπολι αποφάσισα να πάω διακοπές στη Βραζιλία και δεν έκανα τίποτα για ένα μήνα. Απλώς καθόμουν και έτρωγα. Ήμουν εντελώς εκτός φόρμας και όταν επέστρεψα στη Νάπολι, έχασα τη θέση μου στην ομάδα, καθώς ο Μπενίτεζ δεν με εμπιστευόταν. Είχε απόλυτο δίκιο γιατί υπήρχαν συμπαίκτες μου σε πολύ καλύτερη κατάσταση εκείνη την εποχή. Γυρίζοντας το χρόνο πίσω δε θα πήγαινα αυτές τις διακοπές”.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Πάει για «τράμπα» Μπερναντέσκι – Ζορζίνιο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top