ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ η Ομόνοια ESPORTS – Κέρδισε Απόλλων και Welp και έκανε το οκτώ στα οκτώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ η Ομόνοια ESPORTS – Κέρδισε Απόλλων και Welp και έκανε το οκτώ στα οκτώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημέρωση από την ιστοσελίδα esports.omonoiafc.com.cy:

“Άλλες δύο νίκες στο πρωτάθλημα πέτυχε ψες η ΟΜΟΝΟΙΑ eSports ξεκινώντας το πρωτάθλημα με οκτώ νίκες σε οκτώ ματς.

Στο παιχνίδι με τη Λεμεσιανή ομάδα, το μοναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση πέτυχε στο 24’ ο Λαζάρου. Το «τριφύλλι» ακολούθησε στη συνέχεια μια πιο συντηρητική προσέγγιση που έφερε την 7η σερί νίκη!

Δείτε τον αγώνα πιο κάτω:

Στον αγώνα με την Welp τα πράγματα ήταν πιο απλά.

Στο 18’ ο Λαζάρου άνοιξε το σκορ ενώ στο 55’ ύστερα από ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, ο Χρυσάνθου έκανε το 0-2.

Με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 73’ ο Χρυσάνθου έγραψε το 0-3 και δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σκόραραν για το τελικό 1-3.

Ολόκληρος ο αγώνας εδώ:

Οι «πράσινοι» μετρώντας μόνο νίκες στις πρώτες οκτώ αναμετρήσεις, βρίσκονται στην κορυφή με 23 βαθμούς.

Άπαντες στην ομάδα στρέφουν την προσοχή τους στην μεγάλη πρόκληση της Τετάρτης με τον τελικό του VPL EURO PROLEAGUE κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης”.

The post ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ η Ομόνοια ESPORTS – Κέρδισε Απόλλων και Welp και έκανε το οκτώ στα οκτώ! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.