ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημη τοποθέτηση για Ενσούε, Μπένσοπ, Φιλιώτη – Τι γίνεται με Ντιγκινί, Νταμπό

Επίσημη τοποθέτηση για Ενσούε, Μπένσοπ, Φιλιώτη – Τι γίνεται με Ντιγκινί, Νταμπό

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport Fm 104.0, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Ενσούε, Μπένσοπ, Ντιγκινί, Νταμπό και Σελίμοβιτς.

Αναλυτικά: 

Για τον Σακέτι που συνεχίζει στον Απόλλωνα: «Είναι μία σημαντική παραμονή στην ομάδα, ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής, με όλους τους υπόλοιπους που είναι στο ρόστερ, θα συνθέσουν μία σημαντική ραχοκοκαλιά για την ομάδα».

Για την προσφορά του στην ομάδα: «Το έχουμε πει πολλές φορές. Εμείς, έχουμε απαίτηση από όλους τους παίκτες να «ματώνουν» την φανέλα. Ούτε οπαδιλίκκι να μοιράζουν, ούτε τίποτα. Να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Έτσι είναι ο Σακέτι».

Τι γίνεται με Μπένσοπ και Ενσούε: «Παραμένουν ως έχουν τα δεδομένα. Θα το δούμε χωρίς άγχος μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να διαψεύσουμε διαδικτυακά δημοσιεύματα ή ραδιοφωνικές δηλώσεις».

Για το αν παίζει ρόλο το υψηλό συμβόλαιο του Ενσούε: «Δεν είναι θέμα συμβολαίου. Είναι θέμα συμβιβασμού και αμοιβαίου σεβασμού. Αυτή τη στιγμή, αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να ολοκληρώσουμε αυτό το κεφάλαιο και στη συνέχεια να μπούμε στη διαδικασία υπογραφών με ποδοσφαιριστές, που θα ενταχθούν στην ομάδα μας όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για Φιλιώτη: «Πάντα ενδιαφέρουν τις ομάδες οι καλοί κύπριοι ποδοσφαιριστές. Είναι θέμα που χειρίζεται καθαρά ο Σωφρόνης Αυγούστη. Από το ενδιαφέρον της σύναψης συμφωνίας, μέχρι να τελεσφορήσει μία μεταγραφή, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Καθημερινά διαφοροποιούνται τα δεδομένα, αξιολογούνται όλες οι περιπτώσεις και οι προτάσεις».

Για την ελληνική αγορά: «Η ελληνική αγορά μας ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει συμφωνία με ποδοσφαιριστές, μας ενδιαφέρουν κάποιοι. Το παρακολουθούμε στενά αυτό το πρωτάθλημα τη φετινή περίοδο. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά και να αγωνίζονται στον Απόλλωνα».

Ποια τα δεδομένα με Ντιγκινί και Νταμπό: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε προχωρήσει αρκετά τον προγραμματισμό».

Για τα νέα οικονομικά δεδομένα: «Αυτά αξιολογούνται από τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του. Πρέπει να δούμε πως θα γεφυρωθεί η απώλεια εσόδων, το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι αδύνατο να εξισορροπηθεί. Είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί. Νομίζω ότι και αυτή τη φορά το δ.σ. θα το διαχειριστεί με το σωστό τρόπο».

Αν ο Σελίμοβιτς είναι υπό παραχώρηση: «Όλοι είναι υπό παραχώρηση. Δεν μπορεί να πεις τώρα ότι για κάποιο ποδοσφαιριστή, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει. Αν έρθουν προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να είσαι φερέγγυος οικονομικά, θα το συζητήσεις».

Για την προετοιμασία: «Θα πάμε στις Πλάτρες. Μένει να διευθετήσουμε τα φιλικά παιχνίδια. Δεν πρόκειται να μεταβούμε στο εξωτερικό».

Για το ότι εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο ο Χρίστος Εμμανουήλ: «Είναι ένα από τα στελέχη που τις επόμενες ημέρες θα ενταχθούν στο τεχνικό επιτελείο».

The post Επίσημη τοποθέτηση για Ενσούε, Μπένσοπ, Φιλιώτη – Τι γίνεται με Ντιγκινί, Νταμπό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top