ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι απάντησε για Βούρο-Μαυρία και για το αν είχε πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ

Τι απάντησε για Βούρο-Μαυρία και για το αν είχε πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο τεχνικός διευθυντής, όλων των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας, Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ και αποψινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, για την Εθνική Ελλάδας, αλλά και για τους Βούρο και Μαυρία που αγωνίζονται σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα είπε:

Για τους Βούρο, Μαυρία, αλλά και για το αν είχε πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή πριν από δύο χρόνια:

«Ξεκινώντας από το τελευταίο, δεν υπήρχε κάτι επίσημο. Για τον Μαυρία, ήταν στην τελευταία κλήση της Εθνικής ομάδας, άσχετα αν δεν έπαιξε. Γνωρίζουμε την αξία του. Από εκεί και πέρα, είχε μία πολύ καλή πορεία με την Ομόνοια. Για τον Βούρο, ο προπονητής είχε έρθει να τον δει στην Κύπρο και ισχύει αυτό που ισχύει για όλους, ότι είναι στο μικροσκόπιο. Αυτή τη στιγμή, θα ξεκινήσουμε από μία καινούργια αφετηρία. Αυτοί που έχουν την ποιότητα, θα κληθούν».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και για την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκα:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που επανεκκίνησε το πρωτάθλημα. Είδα με έκπληξη χθες να πραγματοποιούνται δύο πολύ ωραία παιχνίδια. Είναι φανερό ότι λείπει η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, όμως είδαμε φοβερά παιχνίδια. Για τα αποψινά ντέρμπι στην Τούμπα, από βαθμολογικής πλευράς μπορεί να μην έχει μεγάλη σημασία, όμως υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον, αφού είναι και θέμα prestige. Σίγουρα η έλλειψη φιλάθλων το κάνει πιο άτονο, όμως δεν νομίζω να υπάρχει αδιαφορία ή έλλειψη συγκέντρωσης από τους παίκτες».

Για την Εθνική Ελλάδας:

«Παίξαμε έξι παιχνίδια από το Νοέμβριο και πλέον θα παίξουμε ξανά τον Σεπτέμβριο. Δεν ξέρουμε ακόμη τι αποφάσεις θα πάρει η UEFA για το Nations League. Υπήρχε ένα τεράστιο κενό τώρα και λίγο πολύ ξεκινάμε από την αρχή. Είχαμε βάλει μία βάση για το πως θέλουμε να κινηθούμε στην Εθνική ομάδα, όμως δεν παύει να είναι ένας χρόνος μετά. Όμως, το επίπεδο των ποδοσφαιριστών που καλούνται σε μία Εθνική ομάδα, είναι τόσο μεγάλο που μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα».

Για την κάμψη της Εθνικής Ελλάδας τα τελευταία χρόνια: «Όπως έχω δηλώσει και παλιότερα, δεν ήταν θέμα ποιότητας. Η ποιότητα σε σχέση την απόδοση που είχαμε στο γήπεδο, δεν ήταν η κατάλληλη. Και να πω και ένα παράδειγμα, δεν μπορούμε να χάνουμε δύο φορές από τα νησιά Φερόε. Ήταν πολύ μεγαλύτερη η ποιότητα μας. Με την έλευση του Φαν’τ Σιπ προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποιος κανόνες, για να βάλουμε ένα αγωνιστικό πλαίσιο, με βάση τις ιδέες του προπονητή, για να ανεβάσουμε επίπεδο την Εθνική. Ναι μεν κάναμε μία καλή αρχή, όμως δεν κερδίσαμε τίποτα. Από εκεί και πέρα, έρχονται τα παιχνίδια στο Nations League, που θα έχουν διαφορετική λογική».

Για την αποχώρηση των Παπασταθόπουλου και Μανωλά από την Εθνική Ελλάδας: «Η πόρτα της Εθνικής ομάδας είναι ανοιχτή για όλους τους ποδοσφαιριστές. Μετά την ισοπαλία με το Λιχτενστάιν, είπαμε να κάνουμε κάποιες δοκιμές, για να δούμε πως θα ανταποκριθούμε. Δεν είπαμε ποτέ πως Μανωλάς και Παπασταθόπουλος είναι εκτός Εθνικής. Απλά χρησιμοποίησαν στην ομάδα αυτά τα παιχνίδια, για να δοκιμάσουν και κάτι άλλο. Αυτό ήταν, τίποτα περισσότερο. Δεν είπαμε ποτέ ότι κάποιος ποδοσφαιριστής δεν ανήκει σε αυτή την Εθνική ομάδα. Δεν θα είχε και τον ανάλογο σεβασμό, αν κάποιος έλεγε ότι αυτοί οι δύο δεν έχουν θέση στην Εθνική».

The post Τι απάντησε για Βούρο-Μαυρία και για το αν είχε πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top