ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ… τον τρομοκράτη που έκλεψε τον Μποτεάκ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ… τον τρομοκράτη που έκλεψε τον Μποτεάκ

Στις 29 Μαΐου 2020 ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Έρικ Μποτεάκ, μιλώντας σε ξένο ΜΜΕ αναφέρθηκε σε ένα απίστευτο περιστατικό που του έτυχε.

Διαβάστε: 

Απίστευτη περιπέτεια για Μποτεάκ – Έπεσε θύμα απάτης από τρομοκράτη!

Τη Δευτέρα (08-06-2020), η φημισμένη γαλλική εφημερίδα L’ equipe, δίνει συνέχεια στο θέμα, αποκαλύπτωντας πως το άτομο που έκλεψε την ταυτότητα του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας είναι τζιχαντιστής που ζει στη Συρία, το όνομα του είναι είναι Μοχάμεντ N., είναι γεννημένος στην Αλγερία τον Μάρτιο του 1987.

Μάλιστα δε, αξιωματούχος που ασχολείται με αυτή την υπόθεση ανέφερε «Εφόσον ο κλέφτης δεν έχει συλληφθεί, πρέπει συνεχώς να εφιστούμε την προσοχή στο γεγονός ότι χρησιμοποιεί την ταυτότητα του Έρικ Μποτεάκ. Γνωρίζουμε πως πήγε στην Συρία αλλά δεν έχουμε στοιχεία αν είναι ζωντανός ή νεκρός».

The post ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ… τον τρομοκράτη που έκλεψε τον Μποτεάκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE