Η… ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ αναφορά για Τάμαρι και Πάφο – Ποιο το σκεπτικό για την πρόταση προς ΑΠΟΕΛ

Η… ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ αναφορά για Τάμαρι και Πάφο – Ποιο το σκεπτικό για την πρόταση προς ΑΠΟΕΛ

Ο πρόεδρος της Πάφος FC, Ρομάν Ντουμπόφ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet και αναφέρθηκε στην πρόταση της ομάδας του προς τον ΑΠΟΕΛ για τον Μούσα Αλ Τάμαρι.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Πάφου υπάρχει μια προσφορά προς τον ΑΠΟΕΛ και το σκεπτικό τους είναι πως έχουν πέσει οι αξίες των παικτών τώρα λόγω της κρίσης και προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν.

Τι είπε:

Για τον Τάμαρι: «Υπάρχει μια προσφορά προς το ΑΠΟΕΛ για τον Τάμαρι και δεν καταλαβαίνω πως βγήκε προς τα έξω γιατί αυτό είναι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Πάφου. Βλέπουμε γενικά την Κύπρο και ψάχνουμε για ποδοσφαιριστές».

Για την πρόταση στον ΑΠΟΕΛ: «Πρέπει να μιλούμε για ντιλ μόνο όταν γίνονται. Κάποτε οι προσδοκίες μας και οι προσδοκίες άλλων ομάδων είναι διαφορετικές. Φυσικά ο Τάμαρι είναι παίκτης επένδυση και μπορεί να βοηθήσει. Η αξία όλων των ποδοσφαιριστών έχει πέσει δραματικά και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε στην κατάσταση».

The post Η… ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ αναφορά για Τάμαρι και Πάφο – Ποιο το σκεπτικό για την πρόταση προς ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.