ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντουμπόβ στο «Χωρίς VAR» – Η απορία του για Τάμαρι, τα νέα δεδομένα και ο αδιαπραγμάτευτος στόχος της ΕΞΑΔΑΣ

Ντουμπόβ στο «Χωρίς VAR» – Η απορία του για Τάμαρι, τα νέα δεδομένα και ο αδιαπραγμάτευτος στόχος της ΕΞΑΔΑΣ

Φιλοξενούμενος στην αποψινή (11/06) εκπομπή «Χωρίς VAR» στην πλατφόρμα της Cablenet, ήταν ο εκ των ιδιοκτητών της Πάφος FC, Ρομάν Ντουμπόβ.

O Ρώσος επιχειρηματίας/επενδυτής έκανε τον απολογισμό της φετινής… λειψής σεζόν και ανέλυσε το πλάνο της Παφιακής ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μίλησε για το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Μούσα Αλ Τάμαρι του ΑΠΟΕΛ που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στους στόχους της νέας περιόδου και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα νέα δεδομένα στο ποδόσφαιρο με την πανδημία του κορωνοϊού: «Είναι δύσκολη κατάσταση για όλους στο ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, προσπαθούμε να στήσουμε την ομάδα για την επόμενη περίοδο».

Για τον ρόλο της Πάφου στην απόφαση της ΚΟΠ για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος: «Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε, ειδικά τις ομάδες του Β΄ γκρουπ για να επιβιώσουν. Η πιο απλή απόφαση ήταν να σταματήσει το πρωτάθλημα. Η Πάφος ήταν σε μία ασφαλή θέση, δεν κινδύνευε και ούτε εξάδα ήταν και θέλαμε να βοηθήσουμε τις άλλες ομάδες».

Για το αν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο τώρα με τα ελάχιστα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο: «Είναι διαφορετική η κατάσταση τώρα, αλλά στα μεγάλα πρωταθλήματα εμφανίζονται καθημερινά κρούσματα. Να αφήσουμε πίσω τα όσα έγιναν και να συγκεντρωθούμε στην τωρινή κατάσταση, για να δούμε πως θα φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο».

Για το πως και πόσο επηρέασε οικονομικά την Πάφο FC η πανδημία: «Σίγουρα έχει επηρεάσει το θέμα της πανδημίας όλες τις ομάδες, όπως και τη δική μας. Οι κρίσεις όμως δημιουργούν και ευκαιρίες. Πρέπει να κρατήσουμε σωστή προσέγγιση στο θέμα των μισθών και των συμβολαίων. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε όλους τους καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να μας βοηθήσουν».

Για το αν ο ίδιος και ο Σεργκέι Λομάκιν θα συνεχίσουν να επενδύουν χρήματα στην ομάδα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε. Επενδύουμε στην ομάδα, στην ακαδημία, στο προπονητικό κέντρο. Είναι γεγονός όμως πως οι ομάδες δεν μπορούν να κτιστούν από τη μια μέρα στην άλλη και χρειάζεται χρόνο. Θέσαμε ένα πλάνο έξι ετών και προχωράμε. Είμαστε ικανοποιημένοι με την επένδυση μας. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, την Κύπρο και τους οπαδούς. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, αλλά χρειάζεται περισσότερο μάρκετινγκ. Πολλές φορές αναδεικνύουμε τα αρνητικά του πρωταθλήματος και όχι τα θετικά».

Για το αν θεωρεί πως ήταν λάθος όταν μπήκε πολύ ψηλά ο πήχης, με παίκτες από την Πρέμιερ Λιγκ και στόχους όπως η εξάδα και η Ευρώπη: «Δεν ήταν λάθος οι στόχοι μας. Έγιναν καλές κινήσεις και κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα ο Πάντσεον απέδωσαν. Δεν πήραμε τη θέση που θέλαμε, υπήρχαν όμως και αρκετοί τραυματισμοί. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη φετινή μας πορεία και γι΄ αυτό συνεχίζουμε και προσπαθούμε για να βελτιωθούμε και να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα».

Για το αν θα κάνουν οικονομικές υπερβάσεις και τη νέα χρονιά: «Δεν θα αλλάξει κάτι. Στο θέμα των μισθών, παγκοσμίως θα πέσουν. Έχουμε έναν ισορροπημένο προϋπολογισμό, αλλά θέλουμε να δώσουμε βάση και σε νεαρούς εξελίξιμους ποδοσφαιριστές. Τώρα με τη συμφωνία μας με τον Ακρίτα, θα δίνονται οι ποδοσφαιριστές μας οι νεαροί, για να συμμετέχουν σε πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα».

Για το ποιος είναι ο στόχος της Πάφου τη νέα σεζόν: «Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που να είναι ανταγωνιστική. Θέλουμε να παλέψουμε για την εξάδα και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο, οτιδήποτε κάτω από την εξάδα θα είναι αποτυχία και δεν θα είναι αποδεκτό».

Για το αν θα κάνουν και φέτος ηχηρές μετεγγραφές, ίσως και από την Αγγλία όπως πέρσι: «Κοιτάμε και το αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς θα μείνουν πολλοί ελεύθεροι εκεί. Θέλουμε να επικεντρωθούμε σε νεαρούς παίκτες, αλλά αν βρούμε και μεγάλους, θα δούμε πως θα κινηθούμε. Θέλουμε να φέρουμε καλύτερους ποδοσφαιριστές φέτος».

Για τους Πάντσεον, Σακό και Γουίλιαμς: «Ο Πάντσεον είναι σημαντικό στέλεχος της ομάδας και βασιζόμαστε πάνω του για να ανέβουμε ακόμα περισσότερο. Για τον Σακό, δεν τον άφησαν οι τραυματισμοί να μας βοηθήσει και τελείωσε το συμβόλαιο του, όπως και του Γουίλιαμς και τους ευχαριστούμε. Ο στόχος μας είναι να φέρουμε γύρω στους δέκα ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση, για να φέρουμε πιο υψηλού επιπέδου παίκτες».

Για το αν όντως έκαναν πρόταση στον ΑΠΟΕΛ για τους Τάμαρι και Νικόλα Ιωάννου; «Όλοι είναι κάτω από το μικροσκόπιο μας. Υπάρχει προσφορά προς τον ΑΠΟΕΛ, αλλά απορώ πως διέρρευσε στα ΜΜΕ. Ψάχνουμε ευκαιρίες και από τις Κυπριακές ομάδες και επιδιώκουμε να μιλάμε απευθείας με τις ομάδες. Πρέπει όμως να μιλάμε για ντιλ, μόνο όταν γίνονται. Κάποτε οι προσδοκίες μας και οι προσδοκίες άλλων ομάδων είναι διαφορετικές. Φυσικά ο Τάμαρι είναι παίκτης επένδυση και μπορεί να βοηθήσει. Η αξία όλων των ποδοσφαιριστών έχει πέσει δραματικά και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση».

Για το ότι δείχνουν να έχουν υψηλές βλέψεις και φέτος στο μεταγραφικό παζάρι: «Έτσι είναι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η κάθε ομάδα προσπαθεί να προσεγγίζει ποδοσφαιριστές και ο καθένας κοιτάζει την αγορά και προσπαθεί για το καλύτερο».

Για το αν θα αποκαλύψει κάποιοα μεταγραφή: «Είναι η πολιτική να αναφερόμαστε σε μια συμφωνία μόνο όταν κλείσει. Ο Τζέρεμι τώρα μιλούσε με μια Βραζιλιάνικη ομάδα για έναν ποδοσφαιριστή. Ελπίζουμε κάθε ποδοσφαιριστής που θα κλείσει στην ομάδα θα φέρει τα αποτελέσματα».

Για το γηπεδικό: «Πάντα είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε μια μεγάλη βάση οπαδών για να προχωρήσουμε σε αυτό το θέμα. Όμως σκεφτόμαστε για το γήπεδο της Γεροσκπήκου για να κάνουμε ένα γήπεδο 6-7 χιλιάδων πιο μικρό και ζεστό. Προσπαθούμε να φέρουμε και τον αθλητικό τουρισμό. Θα κάνουμε δυο μεγάλα τουρνουά για μικρούς».

Για το πώς νιώθει στην Κύπρο: «Ο Λομάκιν είναι πιο Κύπριος από μένα. Προσπαθώ να μάθω Ελληνικά αλλά είναι δύσκολο. Έχουμε φίλους σε όλες τις ομάδες, είμαστε εχθροί μόνο στο γήπεδο. Είμαστε πολύ ικανοποιούμενοι από την επένδυσή μας. Ανεβάσαμε επίπεδο την ομάδα, που μπορεί να κερδίζει ομάδες όπως η Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ».

Για την σχέση με Cablenet: «Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι μια σωστή εταιρεία που λειτουργεί επαγγελματικά και βοηθά το Κυπριακό πδοόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος με την συνεργασία».

Το κείμενο ανανεώνεται…

The post Ντουμπόβ στο «Χωρίς VAR» – Η απορία του για Τάμαρι, τα νέα δεδομένα και ο αδιαπραγμάτευτος στόχος της ΕΞΑΔΑΣ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top