ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΡΘΙΑ η Νάπολι απέναντι στην ΑΝΩΤΕΡΗ Ίντερ – Προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia

ΟΡΘΙΑ η Νάπολι απέναντι στην ΑΝΩΤΕΡΗ Ίντερ – Προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia

Άλλη τις ευκαιρίες, άλλη την πρόκριση. Η Ίντερ προηγήθηκε, ήταν ανώτερη συνολικά, αλλά η Νάπολι έμεινε όρθια (1-1) και με… κάβα τη νίκη του πρώτου αγώνα, πέρασε στον τελικό του Coppa Italia.

Έγραψε ιστορία και σφράγισε πρόκριση ο Μέρτενς.

Η Ίντερ ήταν ανώτερη, αλλά η Νάπολι προστάτεψε την προίκα που είχε από τον πρώτο αγώνα (0-1 στο Μιλάνο) και με το 1-1 πέρασε στον τελικό του Coppa Italia. Όπου την περιμένει η Γιουβέντους από την Παρασκευή, όταν και άφησε εκτός τη Μίλαν.

Ο Έρικσεν άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με εκτέλεση κόρνερ που αιφνιδίασε (λόγω και του Ντι Λορέντσο) τον Οσπίνα και ο Βέλγος επιθετικός ισοφάρισε στο 41’ με ψύχραιμο πλασέ, έπειτα από ασίστ του Ινσίνιε.

Το ματς

Ιδανική εκκίνηση (δεδομένων των συνθηκών) έκανε η Ίντερ. Ο Έρικσεν εκτέλεσε με πολύ επικίνδυνο τρόπο το κόρνερ απ’ τα αριστερά και η μπάλα πιθανόν να βρήκε στον Ντι Λορέντσο προτού αιφνιδιάσει τον Οσπίνα για να καταλήξει στα δίχτυα.

Η Νάπολι προσπάθησε να αντιδράσει αγωνιστικά, πίεσε ψηλά, αλλά ο Μέρτενς αστόχησε λίγο πριν το μισάωρο από καλή θέση. Οι «νερατζούρι» φλέρταραν έντονα με δεύτερο γκολ, με το οποίο θα… έραβαν εντελώς στα μέτρα τους το παιχνίδι, κρατώντας, πλέον την πρόκριση στα χέρια τους.

Ωστόσο, αυτήν τη φορά ο Κολομβιανός τερματοφύλακας στάθηκε στο ύψος του, «βγάζοντας» την κεφαλιά του Λουκάκου στο 32’. Ο Οσπίνα αντέδρασε πολύ καλά και στο ωραίο σουτ του Καντρέβα.

Η Ίντερ ήταν πιο επικίνδυνη στο συγκεκριμένο διάστημα, αλλά η Νάπολι κατάφερε να φέρει την κατάσταση στα ίσα. Ο Ινσίνιε έφυγε… σφαίρα στην κόντρα, στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, την οποία τράβηξε πάνω και την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα για τον Μέρτενς, που εντελώς ανενόχλητος πλάσαρε τον Χαντάνοβιτς. Με αυτόν τον τρόπο έφτασε τα 122 με τους «παρτενοπέι» και έγινε ο πρώτος σκόρερ τους.

Ανώτερη ήταν και στο δεύτερο μέρος η Ίντερ, που έπαιξε τα ρέστα της, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες και το πλήρωσε ακριβά στο… ταμείο του αγώνα. Ο Λουκάκου ήταν στις φάσεις, αλλά όχι και… on fire, με τον Οσπίνα να δίνει απαντήσεις μετά το λάθος στο 2’.

Ο Κόντε ανακάτεψε την τράπουλα, βγάζοντας και Καντρέβα και Λαουτάρο, για να βάλει Σάντσες και Μόουζες, η ομάδα του συνέχισε να είναι απειλητική, αλλά και αναποτελεσματική.

Το φινάλε βρήκε τους παίκτες της Νάπολι να αποχωρούν με σφιγμένες γροθιές και την πρόκριση στο… τσεπάκι, ενώ αυτούς της Ίντερ απογοητευμένους και με άδεια χέρια, παρά την εξαιρετική προσπάθεια.

Πηγή: sport-fm.gr

The post ΟΡΘΙΑ η Νάπολι απέναντι στην ΑΝΩΤΕΡΗ Ίντερ – Προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top