Τσάμπιονς Λιγκ – Ομόνοια: Οι ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ για τα προκριματικά – Οι αποφάσεις της UEFA

Τσάμπιονς Λιγκ – Ομόνοια: Οι ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ για τα προκριματικά – Οι αποφάσεις της UEFA

Οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, που αφορούν και την Ομόνοια.

Στις 18/19 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο πρώτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ όπως ενημέρωσε η UEFA, ενώ όλοι οι αγώνες θα είναι μονοί στα προκριματικά εκτός από τα πλέι-οφ.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ με τις ημερομηνίες:

Ημερομηνίες Champions και Europa League 2020-2021:
(μονοί αγώνες στους 3 πρώτους προκριματικούς. Η έδρα θα καθορίζεται μετά από κλήρωση)

UEFA Champions League 2020/21

Preliminary round: 8 and 11 August
First qualifying round: 18/19 August
Second qualifying round: 25/26 August
Third qualifying round: 15/16 September
Play-offs: 22/23 and 29/30 September
Group stage: 20/21 and 27/28 October, 3/4 and 24/25 November, 1/2 and 8/9 December

UEFA Europa League 2020/21

Preliminary round: 20 August
First qualifying round: 27 August
Second qualifying round: 17 September
Third qualifying round: 24 September
Play-offs: 1 October
Group stage: 22 and 29 October, 5 and 26 November, 3 and 10 December

There are no changes to the dates of the subsequent rounds.

The group stage draws for the 2020/21 UEFA Champions League and UEFA Europa League will take place in Athens at the Stavros Niarchos Foundation Cultural Centre on 1 and 2 October 2020 respectively.

The post Τσάμπιονς Λιγκ – Ομόνοια: Οι ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ για τα προκριματικά – Οι αποφάσεις της UEFA appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE