ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στα κορυφαία 25 πανεπιστήμια παγκοσμίως το CIIM στην κατηγορία της Επαγγελματικής Ανέλιξης

Στα κορυφαία 25 πανεπιστήμια παγκοσμίως το CIIM στην κατηγορία της Επαγγελματικής Ανέλιξης

Το CIIM - Cyprus International Institute of Management συγκαταλέγεται για ακόμη μία χρονιά ανάμεσα στις πρώτες 25 ανώτατες σχολές παγκοσμίως στον τομέα της επαγγελματικής ανέλιξης σε ότι αφορά εισοδήματα από την ιδιαίτερα απαιτητική αυτή δραστηριότητα στην κατάταξη U-Multirank 2020.

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο πρόγραμμα κατάταξης πανεπιστημίων που χρηματοδοτείται από την ΕΕ. Το CIIM είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Κύπρο και ένα από τα λίγα στην Ευρώπη που συμπεριλήφθηκε σε αυτή τη λίστα.


Το CIIM έχει αποκτήσει πλέον παράδοση στην κατάταξη του ανάμεσα σε υψηλού επιπέδου πανεπιστήμια και ανώτατες σχολές αφού τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει υψηλές αποδόσεις διεθνώς σε ό,τι αφορά στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης.


Ο διευθυντής του CIIM, Δρ. Θεόδωρος Παναγιώτου εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι το Cyprus International Institute of Management, για ακόμη μία φορά, εξασφάλισε μία θέση ανάμεσα στις κορυφαίες 25 ανώτατες σχολές και πανεπιστήμια διεθνώς στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης, διάκριση που φανερώνει το κύρος και τη δυναμική του CIIM. «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για ακόμα μία φορά για αυτή τη διάκριση που έρχεται να προστεθεί σε σειρά άλλων που φέρουν το CIIM στην κορυφή. Δεν είναι τυχαίο που επιτυχημένες εταιρείες επιλέγουν τα στελέχη τους να σπουδάσουν στο CIIM, αφού πρόκειται για μία ανώτατη σχολή εγνωσμένου κύρους και διεθνούς εμβέλειας. Προχωράμε δυναμικά παρέχοντας προγράμματα σπουδών αριστείας για τους επαγγελματίες του σήμερα και του αύριο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της απομάκρυνσης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top