ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Cyprus Public Transport

Cyprus Public Transport

Η νέα Εταιρεία που από τις 5 Ιουλίου αναλαμβάνει να «οδηγήσει» τις δημόσιες συγκοινωνίες της χώρας σε μια νέα εποχή ανακοινώνει ότι 220 λεωφορεία που αποτελούν μέρος του στόλου της έχουν φτάσει στην Κύπρο.

Η Cyprus Public Transport (CPT) –η νέα κυπριακή εταιρεία δημόσιων συγκοινωνιών που αναλαμβάνει τις υπηρεσίες λεωφορείων για τις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας– ανακοινώνει ότι τις τελευταίες μέρες έχει παραλάβει 220 λεωφορεία στην Κύπρο, τα οποία αποτελούν μέρος του νέου της στόλου.

Συγκεκριμένα, η CPT έχει παραλάβει 155 λεωφορεία από την Κίνα (120 αστικά και 35 τουριστικά) και 65 VDL-Mercedes minibuses από την Ολλανδία.

Όλα τα λεωφορεία είναι κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά, προκειμένου οι επιβάτες να απολαμβάνουν την κάθε διαδρομή. Συγκεκριμένα, στα λεωφορεία υπάρχει Wi-Fi, θύρες φόρτισης USB, ηλεκτρονική σήμανση που παρέχει πληροφορίες για την επόμενη στάση κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αλλά και ένα τελευταίας τεχνολογίας σύστημα εντοπισμού θέσης που επιτρέπει στους επιβάτες να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή την ακριβή τοποθεσία του λεωφορείου. Επιπρόσθετα, όλα τα λεωφορεία είναι πλήρως προσβάσιμα και έχουν ειδικό χώρο για άτομα με κινητικές δυσκολίες, σε μια προσπάθεια ενθάρρυνσής τους να χρησιμοποιούν το νέο σύστημα μετακινήσεων. Τέλος, τα λεωφορεία του νέου, ευρωπαϊκών προτύπων στόλου είναι εξοπλισμένα με φιλικούς προς το περιβάλλον, χαμηλών ρύπων κινητήρες EURO-6, μειώνοντας έτσι το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της CPT.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη CPT, αλλά και για όλα τα νέα της Εταιρείας, επισκεφθείτε το www.publictransport.com.cy.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top