ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Epic: Επίσημα πρώτη

Epic: Επίσημα πρώτη

Η ανεξάρτητη μελέτη πραγματοποιήθηκε, τα αποτελέσματα βγήκαν και το βραβείο “Best Mobile Network in Test” στην Κύπρο ανήκει δικαιωματικά στην Epic που κέρδισε την πρώτη θέση, μετά από συγκριτικές μετρήσεις δικτύου που διεξήγαγε η παγκόσμια ανεξάρτητη εταιρεία δοκιμών umlaut (παλαιότερα γνωστή ως P3).

Το βραβείο Best Mobile Network in Test της umlaut επαληθεύει και πιστοποιεί την απόδοσή των δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Η ανεξάρτητη μελέτη και εκτενής αξιολόγηση των κυπριακών δικτύων κινητής τηλεφωνίας για περίοδο 24 εβδομάδων (4 Νοεμβρίου 2019 έως 19 Απριλίου 2020), με τη μέθοδο του crowdsourcing, έδωσε τον τίτλο «Best Mobile Network in Test» στο δίκτυο της Epic.


Μετά από αξιολόγηση ενάντια στους κύριους ανταγωνιστές της κυπριακής αγοράς η εταιρεία κατέκτησε την κορυφή στις κατηγορίες
• Coverage Excellence - 4G Broadband focus. Πρόκειται για συγκριτικούς βασικούς δείκτες απόδοσης (ΚΡΙs) που μετρούν το εύρος και ποιότητα των ευρυζωνικών υπηρεσιών σε αστικές, ημιαστικές και άλλες περιοχές.
• Time on Broadband. Η κατηγορία καταγράφει την εμπειρία του τελικού χρήστη ο οποίος διαθέτει συσκευή και πλάνο 4G και μετρά την καλή ατομική επίδοση των ευρυζωνικών υπηρεσιών μέσω του «χρόνου παραμονής» του χρήστη στο δίκτυο 4G.
• Fastest Speeds supporting HD (ταχύτητες από 5 Mbps και άνω). Η κατηγορία μετρά τη συχνότητα με την οποία οι χρήστες επιτυγχάνουν ταχύτητες που υποστηρίζουν δημοφιλείς υπηρεσίες που απαιτούν 5 Mbps και άνω.
• Ultra-Fastest Speeds supporting UHD Video (ταχύτητες από 20 Mbps και άνω). Η κατηγορία μετρά τη συχνότητα με την οποία οι χρήστες επιτυγχάνουν ταχύτητες που υποστηρίζουν δημοφιλείς υπηρεσίες που απαιτούν 20 Mbps και άνω.
• Best OTT Voice Class (απαιτείται latency 100 ms ή λιγότερο). Η κατηγορία μετρά την καλή ατομική επίδοση στη χρήση over-the-top φωνητικών υπηρεσιών, όπως φωνητικές κλήσεις μέσω Skype, WhatsApp και Viber.

Για πάνω από 20 χρόνια, η ανεξάρτητη γερμανική εταιρεία umlaut παρέχει υπηρεσίες στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών μέσω μετρήσεων και δοκιμών δικτύου σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών από όλο τον κόσμο, όπως η Swisscom (Ελβετία), η Vodafone Spain, η Verizon (ΗΠΑ), η EE (ΗΒ) και άλλες. Με τα πληθυσμιακά δεδομένα της umlaut να παρέχουν πληροφορίες για την εμπειρία των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία αναλύει την απόδοση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας σε περισσότερες από 120 χώρες και αναγνωρίζεται ευρέως ως de facto βιομηχανικό πρότυπο.


Η πιστοποίηση της Epic ως το νούμερο 1 δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο έρχεται να επιβεβαιώσει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και λύσεις αλλά πρωτίστως το εξαιρετικό δίκτυο που απολαμβάνουν οι πελάτες της Epic. Μετά την εξαγορά της από τη Monaco Telecom και τη μετονομασία της σε Epic, η εταιρεία προχώρησε σε ριζική αναδιάρθρωση των υποδομών της ενώ βελτίωσε αισθητά τις λειτουργίες της. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της αλλαγής ήταν και η δημιουργία ενός εξαιρετικά γρήγορου δικτύου με 10 φορές περισσότερη χωρητικότητα και κορυφαία κάλυψη, προκειμένου να αναβαθμιστεί η καθημερινή εμπειρία επικοινωνίας ουσιαστικά και πρακτικά.


Συνεχίζοντας απρόσκοπτα την ανοδική της πορεία η Epic καθημερινά υλοποιεί την υπόσχεση της για εξαιρετικό δίκτυο και πραγματική οικονομία, ενώ οι συνδρομητές γνωρίζουν με τον πιο επίσημο τρόπο ότι το δίκτυο της Epic παρέχει απαράμιλλη κάλυψη σε εθνικό επίπεδο, υψηλές ταχύτητες διαδικτύου για κινητά και υπηρεσίες φωνής υψηλής ποιότητας για απρόσκοπτη επικοινωνία που κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top