ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αβέβαιο αν θα ΦΩΝΑΞΟΥΝ τον Ενσούε – Κρατάμε τη ΔΗΛΩΣΗ Κίρζη για Τσιάρλι

Αβέβαιο αν θα ΦΩΝΑΞΟΥΝ τον Ενσούε – Κρατάμε τη ΔΗΛΩΣΗ Κίρζη για Τσιάρλι

Υπάρχει αναμονή από τους υποστηρικτές της ομάδας, για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Εμίλιο Ενσούε, όμως η υπόθεση παραμένει στάσιμη.

Ο Ισπανός παίχτης συνεχίζει πάντως να κάνει συνεχώς αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, για το πως «σκοτώνει» τον ελεύθερο του χρόνο στη Λεμεσό.

Δυο μέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση των παιχτών, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, για εργομετρικές εξετάσεις, δεν υπάρχει ξεκάθαρη πληροφόρηση κατά πόσον θα είναι κι αυτός παρών.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον πάντως η λίστα των παιχτών, που θα κληθούν στο πρώτο προσκλητήριο. Παραμένει αβέβαιο το μέλλον και του Βαχίντ Σελίμοβιτς, πριν ενάμισι μήνα έγινε γνωστό, ότι θέλει να αποχωρήσει, μόνο που επίσημη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού ακόμα δεν ήρθε.

Για τον Τσιάρλι Μπέντσιοπ, κρατάμε την επίσημη τοποθέτηση του προέδρου Νίκου Κίρζη, πριν μια εβδομάδα στην Cablenet, ότι θα είναι κανονικά παρών στην προετοιμασία.

Οι Ντιγκινί και Νταμπό, φυσικά θα χάσουν μέρος της προετοιμασίας. Ο Γάλλος για άλλο ένα μήνα θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Άρη, ο Σενεγαλέζος την 1η Ιουλίου θα μείνει ελεύθερος από τη Νέφτσι Μπακού.

Το μοναδικό νέο πρόσωπο θα είναι ο 25χρονος ακραίος μπακ χαφ Αντρέας Φιλιώτης. Επανέρχονται στη βάση τους οι Ντανίλο Σπόλιαριτς και Μιχάλης Παπαστυλιανού.

Τον πρώτο τον ζήτησε δανεικό η Καρμιώτισσα, αλλά αποφασίστηκε να μην τον παραχωρήσουν. Αντίθετα είπαν “ναί” σε δανεισμό του Ψύχα στην ίδια ομάδα. 

The post Αβέβαιο αν θα ΦΩΝΑΞΟΥΝ τον Ενσούε – Κρατάμε τη ΔΗΛΩΣΗ Κίρζη για Τσιάρλι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top