ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έστειλε» τον ΑΡΧΗΓΟ στον Απόλλωνα ο Λυσάνδρου – Προφορική συμφωνία!

«Έστειλε» τον ΑΡΧΗΓΟ στον Απόλλωνα ο Λυσάνδρου – Προφορική συμφωνία!

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Άρη, Λύσανδρος Λυσάνδρου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις επιβεβαίωσε την προφορική συμφωνία με τον Απόλλωνα για παραχώρηση του Μαλεκκίδη.

Όπως τόνισε στις δηλώσεις του στον Super Sport FM 104,0 ο Λυσάνδρου, ο Άρης είχε υποσχεθεί στον παίκτη πως αν υπήρχε πρόταση από ομάδα Α κατηγορίας δεν θα στέκονταν εμπόδιο. Μάλιστα τόνισε πως υπήρχαν και άλλες προτάσεις ενώ δεν θα είναι μεγάλο το οικονομικό αντάλλαγμα για την μεταγραφή του παίκτη.

Δείτε επίσης: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Πιθανότατα κλείνει η «ΠΡΑΞΗ» για Μαλεκκίδη…

Τι δήλωσε:

Για την μετακίνηση του Γιώργου Μαλεκκίδη στον Απόλλωνα: «Έχουμε προφορικά συμφωνήσει, έμεινε να πέσουν και οι υπογραφές. Είναι γέννημα θρέμμα παιδί του Άρη. Υποσχεθήκαμε στον ποδοσφαιριστή ότι αν υπήρχε πρόταση από ομάδα α΄ κατηγορίας δεν θα στεκόμασταν εμπόδιο, ήρθε η πρόταση και ο Γιώργος θα πάει στον Απόλλωνα. Είναι ποδοσφαιριστής μεγάλης αξίας για εμάς, το έχει αποδείξει και πέρσι και πρόπερσι και πιστεύω ότι αν του δοθούν οι ευκαιρίες θα καθιερωθεί».

Είναι γέννημα θρέμμα του Άρη; «Ναι είναι από τις Ακαδημίες μας, δικό μας παιδί και χαιρόμαστε ιδιαίτερα».

Είχατε προτάσεις και από άλλες ομάδες για τον ποδοσφαιριστή; «Υπήρξαν προτάσεις, συζητήσαμε αλλά δεν είναι μόνο τι θέλει το σωματείο αλλά τι θέλει και ο ποδοσφαιριστής. Δεν ήταν θέμα χρημάτων, ήταν επιλογή και του ποδοσφαιριστή».

Για το ποσό που θα πάρει ο Άρης: «Δεν είναι μεγάλο το αντάλλαγμα. Εμείς υποσχεθήκαμε στον ποδοσφαιριστή ότι αν ερχόταν πρόταση θα τον δίναμε και υλοποιήσαμε την υπόσχεση μας».

Για τον προγραμματισμό: «Το ρόστερ είναι κλειστό εδώ και 10 μέρες. Περίπου το 90% που αγωνίζονταν πέρσι έμειναν και έγιναν προσθήκες με κάποιους αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Θα τους ανακοινώσουμε όλους μαζεμένους. Γνωρίζουν το Κυπριακό ποδόσφαιρο, έπαιξαν και στην α΄ κατηγορία και στην β΄ κατηγορία».

The post «Έστειλε» τον ΑΡΧΗΓΟ στον Απόλλωνα ο Λυσάνδρου – Προφορική συμφωνία! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top