ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θυσιάζει Τιάγκο για Χάβερτζ

Θυσιάζει Τιάγκο για Χάβερτζ

Ανακατατάξεις θέλει να κάνει στη μεσαία γραμμή της Μπάγερν Μονάχου ο Χάνσι Φλικ, κάνοντας μία τελευταία προσπάθεια για το νεαρό άσο της Λεβερκούζεν.

Μετρημένες, αλλά ουσιαστικές αλλαγές θέλει να κάνει ο τεχνικός των Βαυαρών στην ομάδα. Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται εδώ και καιρό σε επικοινωνία με τη Σίτι για τον Λιρόι Σανέ.

Όμως, οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας δείχνουν πως θα χρειαστεί να κινηθεί και για την απόκτηση ενός ικανού μέσου.

Σε αδιέξοδο έχουν οδηγήσει μέχρι στιγμής οι συζητήσεις της ομάδας με τον Ισπανό μέσο για ανανέωση του συμβολαίου του. Η συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο από τώρα και δεν έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν για επέκταση. Επομένως, η Μπάγερν Μονάχου είτε θα τον πουλήσει φέτος, ή θα τον χάσει ως ελεύθερο του χρόνου.

Συνήθως οι Βαυαροί δεν έχουν θέμα και αφήνουν τους παίκτες τους να εξαντλούν τα συμβόλαιά τους. Κάτι που φαίνεται πως θα κάνουν με τον Νταβίντ Αλάμπα. Όμως, η περίπτωση του 29χρονου χαφ διαφέρει. Αυτό που αναφέρει το Kicker σε δημοσίευμά του είναι πως η διοίκηση του συλλόγου του έχει βάλει πωλητήριο.

Ο λόγος είναι απλός. Οι Γερμανοί θέλουν να εισπράξουν ένα ποσό γύρω στα 60 εκατομμύρια για την παραχώρησή του, το οποίο και θα σπρώξουν για την αφορά των δικαιωμάτων του Χάβερτζ. Σκοπεύει λοιπόν να προσθέσει 20 εκατομμύρια και να προσφέρει συνολικά  80 εκατ. στις “ασπιρίνες” για τον 20χρονο άσο.

Είναι γνωστό πως ο νεαρός αστέρας της Λεβερκούζεν είναι “καψούρα” του Χάνσι Φλικ. Όμως, με τον Σανέ να είναι προ των πυλών, τα ταμεία του συλλόγου θα αδειάσουν αισθητά. Σε μία εποχή που δεν θα γίνουν πολλές εντυπωσιακές μεταγραφές, η Μπάγερν είναι λογικό να αδυνατεί να μπορέσει να κάνει ένα διπλό “μπαμ”.

Εφόσον όμως η πώληση του Τιάγκο φέρει έσοδα, τότε είναι πιο πιθανό να έρθουν και οι δύο ταλαντούχοι μεσοεπιθετικοί των “πάντσερ” στο Μόναχο. Ο ίδιος ο Χάβερτζ θέλει να πάρει μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν θα παίξουν μόνοι τους για τον παίκτη.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Θυσιάζει Τιάγκο για Χάβερτζ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top