ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΑΘΗΕΝΟΥ: Κάηκαν οκτώ δεκάρια με χαμηλή άγρια βλάστηση

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΑΘΗΕΝΟΥ: Κάηκαν οκτώ δεκάρια με χαμηλή άγρια βλάστηση

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 16:40 την Παρασκευή (26/6) η δασική πυρκαγιά που ξέσπασε στις 15:20 στην τοποθεσία «Αγία Μαρίνα», της κοινότητας Αθηένου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, κάηκαν 8 δεκάρια με χαμηλή άγρια βλάστηση, αποκαλάμες και άγρια χόρτα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 4 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα, 3 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα, 2 άτομα της Υπηρεσίας Θήρας με 1 πυροσβεστικό όχημα και ένας ιδιωτικός εκσκαφέας.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης. Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Στο Κυπριακό και τους άλλους παράγοντες που επηρεάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην καθημερινότητα των πολιτών αναφέρθηκε σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή την επέτειο ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE