ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Βραβείο Ασφαλείας ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Σύνδεσμο «ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ»

Βραβείο Ασφαλείας ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Σύνδεσμο «ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ»

Χρηματική εισφορά προσέφερε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Η εισφορά εμπίπτει στο πλαίσιο του Βραβείου Ασφαλείας που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 15 χρόνια και λειτουργεί ως κίνητρο για συνεχή εγρήγορση όσον αφορά την εργασία με ασφάλεια και ταυτόχρονα προωθεί τη στήριξη ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας. Για κάθε 12 συνεχείς εβδομάδες, χωρίς οποιοδήποτε περιστατικό ατυχήματος, η εταιρεία ενισχύει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, το οποίο προτείνουν διαδοχικά πρατηριούχοι και συνεργάτες της.
Ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ιδρύθηκε το 1997 από μια ομάδα γονιών και φίλων παιδιών που υποφέρουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Όλα τα μέλη προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και αφιλοκερδώς, ενώ σκοποί του Συνδέσμου είναι η εκπλήρωση ευχών των παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής στήριξης στα παιδιά και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.
Στη φωτογραφία, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Πενηνταέξ (δεξιά), παραλαμβάνει την εισφορά από τους κους Ιωάννη και Γιώργο Μακρή της G.I. Makris Ikodomiki Ltd, συνεργάτες της ExxonMobil/Esso Κύπρου, οι οποίοι είχαν προτείνει το Σύνδεσμο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top