Βραβείο Ασφαλείας ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Σύνδεσμο «ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ»

Βραβείο Ασφαλείας ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Σύνδεσμο «ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ»

Χρηματική εισφορά προσέφερε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Η εισφορά εμπίπτει στο πλαίσιο του Βραβείου Ασφαλείας που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 15 χρόνια και λειτουργεί ως κίνητρο για συνεχή εγρήγορση όσον αφορά την εργασία με ασφάλεια και ταυτόχρονα προωθεί τη στήριξη ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας. Για κάθε 12 συνεχείς εβδομάδες, χωρίς οποιοδήποτε περιστατικό ατυχήματος, η εταιρεία ενισχύει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, το οποίο προτείνουν διαδοχικά πρατηριούχοι και συνεργάτες της.
Ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ιδρύθηκε το 1997 από μια ομάδα γονιών και φίλων παιδιών που υποφέρουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Όλα τα μέλη προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και αφιλοκερδώς, ενώ σκοποί του Συνδέσμου είναι η εκπλήρωση ευχών των παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής στήριξης στα παιδιά και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.
Στη φωτογραφία, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Πενηνταέξ (δεξιά), παραλαμβάνει την εισφορά από τους κους Ιωάννη και Γιώργο Μακρή της G.I. Makris Ikodomiki Ltd, συνεργάτες της ExxonMobil/Esso Κύπρου, οι οποίοι είχαν προτείνει το Σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE