Ανοίγει την Τετάρτη 1/7 το οδόφραγμα στο Λήδρα Πάλας, ανακοίνωσε ο Οζερσάϊ

Ανοίγει την Τετάρτη 1/7 το οδόφραγμα στο Λήδρα Πάλας, ανακοίνωσε ο Οζερσάϊ

Ανοίγει την Τετάρτη 1/7 για διέλευση από πεζούς το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, ανακοίνωσε σήμερα ο "υπουργός εξωτερικών" Κουτρέντ Οζερσάϊ.


Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο "αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπεξ" είπε πως το οδόφραγμα από τις 22 Ιουνίου είναι ανοικτό για διελεύσεις διπλωματικών αποστολών και ότι από αύριο θα ανοίξει για τους πεζούς για διελεύσεις από τις 08:00-22:00.
Σύμφωνα με τον Οζερσάϊ, οι ίδιοι κανόνες που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, θα ισχύουν και για το Λήδρα Πάλας.

Ανέφερε ότι επιβάτες από χώρες της κατηγορίας Α θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό τεστ PCR με ισχύ 72 ώρες πριν την διέλευση.

Για τις χώρες από τις κατηγορίες Β και Γ με αρνητικό τεστ η διέλευση γίνεται μόνο από τον Άγιο Δομέτιο. Ο Οζερσάϊ είπε πως ένα δεύτερο τεστ θα διενεργείται για επιβάτες από χώρες της κατηγορίας Β ενώ για άτομα από χώρες της κατηγορίας Γ θα ισχύει καραντίνα για 14 μέρες.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στο κελί ο 51χρονος και ο πρώην ποδοσφαιριστής - Το DNA, οι κινήσεις με το κλοπιμαίο όχημα και τα κινητά των υπόπτων

Φόνος Δημοσθένους: Στο κελί ο 51χρονος και ο πρώην ποδοσφαιριστής - Το DNA, οι κινήσεις με το κλοπιμαίο όχημα και τα κινητά των υπόπτων

Δυο πρόσωπα καταζητούνται σε σχέση με την δολοφονία του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, όπως αναφέρθηκε τη Δευτέρα στο δικαστήριο, κατά την διαδικασία προσαγωγής 51χρονου υπόπτου και την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 44χρονου, πρώτου ύποπτου και ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή των δραστών.

BEST OF TOTHEMAONLINE