Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος

Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος

Το Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος για παιδιά με ειδικές ανάγκες καλεί τους γονείς των παιδιών που έχουν αποταθεί για βοήθεια στο ίδρυμα πριν τον Σεπτέμβρη 2019 να αποταθούν ξανά με τις παρούσες ανάγκες τους.


Οι αιτήσεις είναι αναρτημένες στο www.radiomarathonios.org και παρακαλούμε όπως συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα που απαιτούνται.
Για περισσότερες πληροφορίες/ βοήθεια στο τηλέφωνο 22879518.

H Διαχειριστική Επιτροπή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE