Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος

Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος

Το Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος για παιδιά με ειδικές ανάγκες καλεί τους γονείς των παιδιών που έχουν αποταθεί για βοήθεια στο ίδρυμα πριν τον Σεπτέμβρη 2019 να αποταθούν ξανά με τις παρούσες ανάγκες τους.


Οι αιτήσεις είναι αναρτημένες στο www.radiomarathonios.org και παρακαλούμε όπως συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα που απαιτούνται.
Για περισσότερες πληροφορίες/ βοήθεια στο τηλέφωνο 22879518.

H Διαχειριστική Επιτροπή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE