ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχία μεγάλων διαστάσεων: Στην Κύπρο ο Δ’ Προκριματικός Όμιλος Eurovolley Ανδρών

Επιτυχία μεγάλων διαστάσεων: Στην Κύπρο ο Δ’ Προκριματικός Όμιλος Eurovolley Ανδρών

Όλα τα φώτα του ευρωπαϊκού βόλεϊ θα είναι στραμμένα στην Κύπρο το διάστημα 30 Αυγούστου – 06 Σεπτεμβρίου 2020. Μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις μεταξύ της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και των Ομοσπονδιών Κύπρου, Ισπανίας, Λετονίας και Μολδαβίας ο Δ’ Προκριματικός Όμιλος του Euriovolley Aνδρών 2021 θα διεξαχθεί στην Κύπρο. Ήδη, η CEV ανάρτησε το γεγονός στην ιστοσελίδα της.

Η Εθνική μας σε ένα πολύ σπουδαίο γεγονός και μια μεγάλη πρόκληση θα αντιμετωπίσει τις Ισπανία, Λετονία και Μολδαβία με στόχο το θαύμα της πρόκρισης. Η κυπριακή ομάδα θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες που θα γίνουν όλοι στην Κύπρο και τις τρεις ομάδες. Η πρώτη τριάδα αγώνων θα γίνει στις 30, 31 Αυγούστου και 01 Σεπτεμβρίου και η δεύτερη στις 04, 05 και 06 Σεπτεμβρίου.

Η διοργάνωση του Δ Προκριματικού Ομίλου αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ΚΟΠΕ και τους χειρισμούς που έγιναν από τον πρόεδρο Δρα Μιχάλη Κρασιά. Μεγάλη συμβολή στην επιτυχία είχαν ο γενικός διευθυντής Λίνος Πετρίδης και ο τεχνικός σύμβουλος Γιώργος Στεφανίδης (συμμετείχαν στις τηλεδιασκέψεις με την CEV πείθοντας με τα επιχειρήματά τους). Οι άλλοι προκριματικοί Όμιλοι θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο. Άρα, όλοι οι προβολείς του ευρωπαϊκού βόλεϊ εκείνες τις ημέρες θα είναι στην Κύπρο.

Η τελική φάση του Eurovolley Ανδρών θα διεξαχθεί σε τέσσερις χώρες Πολωνία, Τσεχία, Εσθονία και Φινλανδία.

Πηγή: ΚΟΠΕ

The post Επιτυχία μεγάλων διαστάσεων: Στην Κύπρο ο Δ’ Προκριματικός Όμιλος Eurovolley Ανδρών appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top