ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγκαλιά με τον τίτλο η Ρεάλ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Αγκαλιά με τον τίτλο η Ρεάλ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

LA LIGA-36η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-2

Γήπεδο: Νουέβο λος Κάρμενες

Διπλό τίτλου για τη Ρεάλ στο «Νουέβο λος Κάρμενες». Οι Μαδριλένοι κέρδισαν με 2-1 στην έδρα της Γρανάδα, βρέθηκαν ξανά στο +4 από την Μπαρτσελόνα και στα δύο τελευταία ματς, με Βιγιαρεάλ και Λεγανές, τους αρκούν μόλις δύο βαθμοί για να κλειδώσουν τον τίτλο. Χάνει το ευρωπαϊκό τρένο η Γρανάδα.

Στο 5ο ο Ίσκο συνέκλινε από αριστερά προς τον άξονα και σούταρε με το δεξί αλά ο Σίλβα μπλόκαρε και στο 10’ ο Μεντί έκανε το μπάσιμο στην περιοχή και με απίθανο σουτ από πλάγια αριστερά, έγραψε το 0-1.

Μάλιστα στο 16ο λεπτό η Ρεάλ έφυγε στην κόντρα, ο Μόντριτς άνοιξε αριστερά στον Μπενζεμά που με όμορφο δεξί πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 36ο λεπτό ο Κουρτουά έσωσε μετά από κεφαλιά του Φερνάντεθ και στο 43’ ο Μόντριτς πέρασε όμορφη μπαλιά στον Μπενζεμά, που έκανε από δεξιά το σουτ αλλά είδε τον Σίβα να σώζει.

Η Γρανάδα μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό, ο Κασεμίρο έκανε λάθος στο κέντρο, ο Ερέρα έβγαλε φοβερή κάθετη στον Ματσίς κι εκείνος με σουτ από αριστερά μείωσε σε 1-2.

Μάλιστα στο 85ο λεπτό, ο Κουρτουά έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Αντονίν και στη συνέχεια ο Ράμος έσωσε πάνω στην γραμμή μετά από πλασέ του Αζεέζ.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Σίλβα, Χερμάν Σάντσεθ, Βίκτορ Ντίαθ (46’ Πουέρτας), Αζεέζ, Ντουάρτε, Φουλκιέ (55’ Μοντορό), Ζιλ Ντίας, Φέντε Βίκο (74’ Ετεκί), Ερέρα (74’ Αντονίν), Ματσίς (85’ Κοϊμπάσι), Κάρλος Φερνάντεθ

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Ράμος, Καρβαχάλ, Μεντί, Βαράν, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος,  Ίσκο (63’ Ασένσιο), Βαλβέρδε (63’ Ροδρίγο), Μπενζεμά

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Αγκαλιά με τον τίτλο η Ρεάλ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top