ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αιώνιο» σήριαλ! Ουζόχο, Ακιντόλα, Πρόδρομος-Παπασταύρου και που είστε ακόμα…

«Αιώνιο» σήριαλ! Ουζόχο, Ακιντόλα, Πρόδρομος-Παπασταύρου και που είστε ακόμα…

Το σήριαλ Ουζόχο τελείωσε, το σήριαλ Ακιντόλα… συνεχίζεται και η αιώνια κόντρα Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ ξαναζωντανεύει μετά από χρόνια.

Σε μια φτωχή γενικότερα μεταγραφική περίοδο τα μεταγραφικά σήριαλ που εμπλέκουν και ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια είναι το πρώτο θέμα των ημερών.

Μετά την μεταγραφή Ουζόχο στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ως γνωστόν πέρσι ήταν στην Ομόνοια ως δανεικός, εδώ και λίγο καιρό μαίνεται μια νέα αιώνια κόντρα για Ακιντόλα. Τα δεδομένα με τον Νιγηριανό είναι γνωστά (διαβάστε ΕΔΩ) με την Ομόνοια να τον θέλει εδώ και καιρό, τον ΑΠΟΕΛ να μπαίνει σφήνα ενώ η Μίντιλαντ αξιώνει ένα μεγάλο ποσό για να τον δώσει (περίπου 500 χιλιάδες).

Αυτό που είναι ολοφάνερο όμως είναι πως πλέον δεν παίζει μόνος του ο ΑΠΟΕΛ στο παζάρι καθώς η οικονομική σταθερότητα και η διοικητική και αγωνιστική οργάνωση στην Ομόνοια την καθιστούν μετά από χρόνια… ισχυρό ανταγωνιστή των γαλαζοκιτρίνων.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης και ο Σταύρος Παπασταύρου είναι τα κεντρικά πρόσωπα στις διοικήσεις και δείχνουν ο καθένας με τον τρόπο του, διατεθειμένοι να ισχυροποιήσουν τις ομάδες τους όμως με διαφορετική τακτική.

Από την μια οι ελιγμοί του Πετρίδη, που ξέρει όσο κανείς άλλος το μεταγραφικό παζάρι σε Κύπρο και Ευρώπη, και από την άλλη ο Παπασταύρου που έδωσε θέσεις κλειδιά στα σωστά άτομα (όπως ο Λάρκου και ο Μπεργκ) και προσπαθεί να κτίσει ένα υγιές και πλήρως ανταγωνιστικό οικοδόμημα.

Η περίπτωση Ουζόχο ήταν… ιδιαίτερη με τον ΑΠΟΕΛ που καίγεται για τον άσο να κάνει κίνηση-ματ ενώ πλέον οι δύο αιώνιοι κονταροκτυπιούνται για τον Ακιντόλα. Ο Πετρίδης θέλει να κάνει το κόλπο-γκρόσο και να τον αρπάξει από τα χέρια της Ομόνοιας, ενώ ο Παπασταύρου δεν θέλει να μπει σε πλειστηριασμό αλλά από την άλλη ξέρει καλά πως δεν τον παίρνει να δεχθεί ακόμη μια επικοινωνιακή ήττα.

Λίγες εβδομάδες πριν συνδέθηκαν και οι δύο με τον επιθετικό, Ρίαντ Μπάγιτς και όπως φαίνεται θα έχουμε αρκετές αιώνιες μάχες και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Και που είστε ακόμα να αρχίσουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις… Εκεί να δείτε «μάχες» (σε εισαγωγικά πάντα οι μάχες για να μην ξεφεύγουμε)!

The post «Αιώνιο» σήριαλ! Ουζόχο, Ακιντόλα, Πρόδρομος-Παπασταύρου και που είστε ακόμα… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top