ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H νέα εμφάνιση του φετινού Αυτοκινήτου Ασφαλείας της Mercedes AMG στην F1

H νέα εμφάνιση του φετινού Αυτοκινήτου Ασφαλείας της Mercedes AMG στην F1

Εδώ και πολλά χρόνια, το Αυτοκίνητο Ασφαλείας ήταν πάντα εκεί μετά από ένα ατύχημα ή για μια επανεκκίνηση σε ένα αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Φόρμουλα 1.

Εδώ και 25 χρόνια, το αυτοκίνητο αυτό ήταν πάντα ένα δημιούργημα της Mercedes AMG . Μάλιστα στα 20 από αυτά τα χρόνια, ο Bernd Mayland βρίσκεται στο τιμόνι του επίσημου αυτοκινήτου ασφαλείας.

Για φέτος, μπορεί η όψη του να φαίνεται, αρχικά η ίδια, ωστόσο έχουν προστεθεί μερικές, σημαντικές λεπτομέρειες. Η AMG GT R εμφανίστηκε στους πρώτους γύρους του φετινού πρωταθλήματος υποστηρίζοντας εμφανώς την καμπάνια διαφορετικότητας του θεσμού, «WeRaceAsOne" με ένα ουράνιου τόξο στα πλάγια και στο καπό του αυτοκινήτου. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός συμβολίζει την αθλητική δέσμευση για διαφορετικότητα και ένταξη όλων των ανθρώπων στον θεσμό.

Ως ένδειξη αυτής της δέσμευσης, το ουράνιο τόξο και το hashtag #WeRaceAsOne εμφανίζεται και σε όλα τα αυτοκίνητα της Formula 1 και στις πίστες. Εκτός από την καμπάνια «WeRaceAsOne», η κλήση για «ασφαλή οδήγηση» είναι ορατή στο κάλυμμα του κινητήρα του αυτοκινήτου ασφαλείας της Mercedes AMG.

Ωστόσο, από τεχνικής απόψεως, το Επίσημο Αυτοκίνητο Ασφάλειας της F1 παραμένει αμετάβλητο: ο ισχυρός κινητήρας V8 Biturbo 4,0 λίτρων με τους 585 ίππους, το περίπλοκα σχεδιασμένο σασί, η εξελιγμένη ενεργή αεροδυναμική και η έξυπνη ελαφριά μορφή κατασκευή της. Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το πακέτο AMG Track με σύστημα προστασίας από ανατροπή και το σύστημα υψηλής απόδοσης σύνθετων κεραμικών φρένων. Το AMG GT E είναι απόλυτα κατάλληλο για αυτή τη σκληρή δουλειά στο αποκορύφωμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με τελική ταχύτητα 318 km/h και 3,6 δευτερόλεπτα για επιτάχυνση στα 100 km/h από στάση, η AMG GT R δίνει τα πάντα έξω στην πίστα για να μην υπερθερμαίνονται τα αγωνιστικά πίσω της όταν πρέπει να κινούνται αργά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της απομάκρυνσης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top