Ελένη Μενεγάκη: Με τη μητέρα της και τον Παντζόπουλο σε μοναστήρι της Άνδρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: Με τη μητέρα της και τον Παντζόπουλο σε μοναστήρι της Άνδρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την επίσκεψη που έκανε την Κυριακή σε μοναστήρι της Άνδρου η Eλένη Μενεγάκη έφερε στο φως ο ιστότοπος, Εν Άνδρω.

Όπως βλέπουμε λοιπόν στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, η παρουσιάστρια βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 26/7 στο μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα και μετά τον εσπερινό, συναντήθηκε με τον κοσμαγάπητο ηγούμενο Ευδόκιμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ελένη Μενεγάκη μπήκε διακριτικά στο μοναστήρι από την πίσω πόρτα και εκεί την υποδέχτηκε ο πατήρ Αέτιος. Η παρουσιάστρια βγαίνοντας από το ναό δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με φίλους και κατοίκους της Άνδρου.Μαζί της ήταν η μητέρα της, Ζέτα και φυσικά ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος.

Η Ελένη Μενεγάκη  μίλησε αρκετή ώρα με τον ηγούμενο Ευδόκιμο, ενώ ο Μάκης Παντζόπουλος φωτογραφήθηκε με τον πατέρα Αέτιο.

Πηγή: ΕΝ ΑΝΔΡΩ

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE