ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τοποθέτηση από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη για τη συνάντηση με την πρωταθλήτρια στην ιστιοπλοΐα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τοποθέτηση από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη για τη συνάντηση με την πρωταθλήτρια στην ιστιοπλοΐα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση από τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, το βράδυ της Δευτέρας αναφέρει: 

«Με απέραντη χαρά υποδεχθήκαμε την περασμένη βδομάδα στα κεντρικά γραφεία του ΚΟΑ την πρωταθλήτρια μας στην ιστιοπλοΐα Μαριλένα Μακρή, η οποία ως γνωστό εξασφάλισε συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Τόκιο. Η Μαριλένα συνοδευόταν από τον προπονητή της Χάρη Τσώλη, τον γυμναστή της Νίκο Νικολαίδη & τον διατροφολόγο της Κρίς Κωνσταντίνου.

Στη συνάντηση η Μαριλένα Μακρή κ το τεχνικό της επιτελείο έκαναν εκτενή αναφορά στην πορεία κ τους στόχους της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στο Τόκιο κ του 2024 στο Παρίσι. Ευχαρίστησαν επίσης τον ΚΟΑ για τη συνεχή του στήριξη κ ιδιαίτερα για την πρόσφατη αγορά καινούργιου αγωνιστικού σκάφους. Εμείς με τη σειρά μας τονίσαμε ότι ο Οργανισμός θα συνεχίσει να είναι ο διαχρονικός υποστηρικτής της Μαριλένας μέσω της Ομοσπονδίας της κ της ευχηθήκαμε κάθε επιτυχία στην αγωνιστική της δράση.

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΚΟΑ παρευρέθηκαν επίσης οι συνάδελφοι στο ΔΣ Στέλιος Στυλιανού & Ανδρόνικος Ανδρονίκου, ενώ παρέστη κ ο πατέρας της Μαριλένας Μίκης Μακρής».

The post Τοποθέτηση από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη για τη συνάντηση με την πρωταθλήτρια στην ιστιοπλοΐα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top