ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής με θετικό κρούσμα – Η ανακοίνωση της ομάδας Ά Κατηγορίας

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής με θετικό κρούσμα – Η ανακοίνωση της ομάδας Ά Κατηγορίας

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε τα θετικά κρούσματα του κορωνοϊού τα οποία ανέρχονται στα 11, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής (02/08) βρέθηκαν άλλα 15, φτάνοντας συνολικά στα 26.

Ανάμεσα τους και ποδοσφαιριστής. Ο παίκτης ανήκει στη Δόξα, ήρθε στην Κύπρο από την Πορτογαλία στις 27/7 και έπειτα από πρωτοβουλία της ομάδας έκανε το τεστ και βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Κατωκοπιάς: 

«Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς ενημερώνει ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19.

Ο ποδοσφαιριστής πριν την άφιξή του στην Κύπρο πέρασε από εξέταση Covid-19, με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό. Όπως σε κάθε περίπτωση άφιξης ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, με πρωτοβουλία της ομάδας μας, υποβλήθηκε εκ νέου σε εξέταση Covid-19, σε συνεργασία με ιδιωτικό ινστιτούτο. Το αποτέλεσμα της εξέτασης εκδόθηκε σήμερα και είναι θετικό.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την άφιξή του παρέμεινε σε καραντίνα, σε ξενοδοχείο και δεν ενσωματώθηκε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της ομάδας, ούτε ήρθε σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού της ομάδας.

Υπό τις οδηγίες των αρμόδιων του Υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, σε χώρο που υπέδειξε το Υπουργείο Υγείας, ακολουθώντας αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο».

The post ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής με θετικό κρούσμα – Η ανακοίνωση της ομάδας Ά Κατηγορίας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top