ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΡΩΣΙΑ: 'Θα κατασκευάσουμε εκατομμύρια δόσεων εμβολίων για κορωνοϊό' - Πότε αναμένονται

ΡΩΣΙΑ: 'Θα κατασκευάσουμε εκατομμύρια δόσεων εμβολίων για κορωνοϊό' - Πότε αναμένονται

Η Ρωσία θα κατασκευάσει αρκετά εκατομμύρια δόσεων εμβολίων για τον κορωνοϊό κάθε μήνα μέχρι τις αρχές του νέου έτους, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων TASS ο Ρώσος Υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Ντένις Μαντούροφ.

Σύμφωνα με τον Υπουργό, η όλη παραγωγή θα εξαρτηθεί πρώτα και κύρια από τις ανάγκες του συστήματος υγείας. Η παραγωγή του πρώτου εγχώριου εμβολίου από το Εθνικό Ερευνητικό Κέντρο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Gamaleya αναμένεται να αρχίσει τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα εξάλλου με τη ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Επιτήρησης και Προστασίας των Δικαιωμάτων του Καταναλωτή και για την Ανθρώπινη Ευημερία, αναπτύσσονται 26 επιλογές εμβολίων σε 17 ερευνητικά κέντρα στη Ρωσία.

Ένα εμβόλιο του Εθνικού Ερευνητικού Κέντρου Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Gamaleya έχει ήδη δοκιμαστεί σε εθελοντές.

Το ερευνητικό κέντρο Vector της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Επιτήρησης και Προστασίας των Δικαιωμάτων του Καταναλωτή και για την Ανθρώπινη Ευημερία αναπτύσσει εμβόλια πάνω σε έξι διαφορετικές τεχνολογικές πλατφόρμες.

Το πρώτο αναμένεται να αρχίσει τον Σεπτέμβριο και το δεύτερο τον Οκτώβρη του 2020.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top