Ζωγραφίζω για την UNICEF

Ζωγραφίζω για την UNICEF

Η UNICEF και το Athanasios Ktorides Foundation, θα ήθελαν να ενημερώσουν το κοινό ότι ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η εκδήλωση ‘’Ζωγραφίζω στην Εξοχή’’ που ήταν προγραμματισμένη για τις 7 Αυγούστου στο χωριό Δελίκηπος.

Η UNICEF και το Athanasios Ktorides Foundation κατέληξαν σε αυτή την απόφαση μετά από πολλή σκέψη και με πρώτιστο μέλημα τη διαφύλαξη της υγείας των παιδιών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνδιοργανωτές δίνουν την υπόσχεση ότι πολύ σύντομα και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα διοργανώσουν εκδηλώσεις για τους μικρούς τους φίλους.

Το Athanasios Ktorides Foundation συμβάλλει στις προσπάθειες για τη διατήρηση της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Κύπρου, προσφέροντας υποτροφίες σε Κύπριους που φοιτούν σε κορυφαία πανεπιστήμια ανά το παγκόσμιο, στηρίζει πολιτιστικές εκδηλώσεις σε μικρές κοινότητες, διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις και επιχορηγεί σημαντικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, στηρίζοντας την UNICEF και άλλα σωματεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE