ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ασύλληπτη τραγωδία- Νεκρό 18 μηνών κοριτσάκι από πτώση σε πισίνα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ασύλληπτη τραγωδία- Νεκρό 18 μηνών κοριτσάκι από πτώση σε πισίνα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βυθίστηκε στο πένθος και ντύθηκε στα μαύρα θρηνώντας το χαμό 18 μηνων βρέφους οικογένεια στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο το περιστατικό σημειώθηκε στις 27 Μαΐου όταν το 1,5 έτους κοριτσάκι διέλαθε της προσοχής της οικιακής βοηθού της οικογένειας και έπεσε μέσα στην πισίνα του σπιτιού στον Άγιο Επίκτητο Κέρυνειας.

Το κοριτσάκι εντόπισε μερικά λεπτά αργότερα η 36χρονη φροντίστρια σε βάθος 1,5 μέτρων και ειδοποίησε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την μικρούλα στην εντατική μονάδα Νοσοκομείου ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Τουρκίας για νοσηλεία, σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Δυστυχώς, δύο μήνες μετά, η 18 μηνών Nehir Ada Νiziplioglu άφησε την Τετάρτη 5/8 την τελευταία της πνοή.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.