ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Απόλυτη γευστική εμπειρία και ισορροπημένη διατροφή με Eatlean Cheese

Απόλυτη γευστική εμπειρία και ισορροπημένη διατροφή με Eatlean Cheese

Απόλυτη γευστική εμπειρία και ισορροπημένη διατροφή με Eatlean Cheese , Yψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χαμηλά λιπαρά και χαμηλές θερμίδες

Γευστικό, 100% φυσικό, χορτοφαγικό, χωρίς λακτόζη και φτιαγμένο με βρετανικό αγελαδινό γάλα. Το Eatlean Cheese είναι η νέα ξεχωριστή επιλογή για το καταναλωτικό κοινό της Κύπρου από την Clappas Trading House Ltd και η αφορμή για να βάλουμε το τυρί πίσω στο καθημερινό μενού. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χαμηλά λιπαρά και χαμηλές θερμίδες, το Eatlean Cheese είναι επίσης σύμμαχος σε όσους επιθυμούν την ανάπτυξη μυών, αλλά και την απώλεια βάρους, όπως επίσης και την κατανάλωση τυριού ακολουθώντας ένα πιο ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής.

Στα ράφια της κυπριακής αγοράς θα βρείτε το Eatlean Protein Cheese σε συσκευασίες των 350γρ. και 200γρ., με διατροφική αξία ανά 100γρ. 169 θερμίδες, 37γρ. πρωτεΐνη και 3γρ. λίπος (εκ των οποίων 1.3γρ κορεσμένα). Συγκριτικά με το κανονικά cheddar περιέχει 50% λιγότερες θερμίδες, 90% λιγότερα λιπαρά, 40% περισσότερη πρωτεΐνη και 80% λιγότερη χοληστερίνη. Βραβευμένο με χρυσό μετάλλιο το 2019 στο Διεθνή Διαγωνισμό Τυριού ως το ‘Καλύτερο Χαμηλών Λιπαρών Τυρί’, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για λιωμένο τυρί σε πίτσες, μπέργκερ και τόστ και τριμμένο για ζυμαρικά, λαζάνια, πίττες ή για άλλα σνακ της αρεσκείας σας.

Ακόμη μια γευστική εμπειρία τυριού είναι το Eatlean Tasty σε συσκευασία 350 γρ., που χαρίζει περισσότερη γεύση για όλη την οικογένεια. Αναλυτικότερα, το Eatlean Tasty ανά 100γρ. περιέχει 268 θερμίδες, 33γρ. πρωτεΐνη και 14.3γρ. λίπος (εκ των οποίων 8.7γρ. κορεσμένα). Σε σύγκριση με το κανονικό cheddar, το Eatlean Tasty έχει 50% λιγότερο λίπος, 30% λιγότερες θερμίδες και 30% περισσότερη πρωτεΐνη. Η ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία, οφείλεται στην παρατεταμένη ωρίμανσή του για 9 μήνες, κάτι που επιτρέπει στις γεύσεις να αναπτύσσονται με την πάροδο του χρόνου.

Βάζουμε, λοιπόν, το τυρί πίσω στο καθημερινό μενού και φτιάχνουμε γευστικά γεύματα, χαμηλά σε θερμίδες και λιπαρά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top